Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötlet? Mit szóltok hozzá?
Arra gondoltam hogy nem párkapcsolati szándékkal beszélgetnék számomra bejövős nővel mindenről és így hátha rájönnék a titokra, hogy miért nem tudok kapcsolatba lépni a női szívekkel. A kezdeti vonzalmuk megvan, de hamar rám unnak. Tény hogy unalmas vagyok és régimódi fickó, emellett nyugodt természetű, káros szenvedélyektől mentes.
Nem járok inni, bulizni így kisebb esélyem van a becsajozásra. Társkeresőn nem vagyok úgyhogy a netes vonal sem érdekel.
Hogy kellene egy nő tudtára adni, hogy szeretném ha ápolná a lelkem, mint barát? Mert most úgy érzem erre lenne szükségem. Ha tudnám hogy van egy ilyen nő az életemben, akkor könnyebben venném a mindennapokat és jobban meg tudnék nyílni a nők felé. Jelenleg zárkózott vagyok és kellene egy nő, akiből erőt nyerhetnék.
Eljárnánk kirándulni, sokat beszélgetnénk és idővel ki tudja, lehet annyira megszeretném hogy többet is el tudnék képzelni. Ha nem megy egyenesen, akkor megpróbálom kis kerülővel.
Mr. Tökéletes
"ti is hasonszőrű társra vágytok,"
Nem igazán, nálam ez a tényező, hogy hasonszőrű, messze nem akkora prioritás, mint nálad. Örülnék, ha a továbbiakban nem jelentenél ki semmit az én nevemben, köszönöm.
Én nem rosszallom, csak külső szemlélőként látom hogy zsákutcában vagy.
Ha valaki egyben szép, okos és még kedves is, az már tökéletes. Márpedig tökéletes ember nincs.
Mindenkinek mérlegelni kell a realitás talaján maradva, hogy mi az amiből enged. Én például a külsőből engedek, egyáltalán nem érdekel hogy ki hogy néz ki, mert nem ettől függ hogy milyen ember valaki. Talán még az okosságból is hajlandó vagyok engedni, bár csak egy meghatározott szinten belül. Azért kell hogy felnézzek rá férfiként, valami sütnivaló elengedhetetlen. A kedvességből nem adok, az én porcelán lelkemnek az kell. Illetve én a humort is belevittem a buliba, abból sem tudok adni, mert az élet sója.
Ezért írtam hogy idealista vagy. Van egy elképzelésed a tökéletes nőről, nem gondolod át reálisan a dolgokat, nem adsz alább, csak így nem kéne csodálkozni hogy egyedül vagy.
Egyébként ez a férfiaknál jellemző. Észre sem veszik az átlagos nőket, akiknek vannak hibáik, mivel emberi lények, és fel is vállalják azokat. Instamodellek után szaladgáltok, és a vége az, hogy olyan mértékűvé duzzad a frusztrációtok, hogy nőgyűlölővé váltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!