30000 forintból kell megoldanom a telefon vásárlást. Ezt néztem ki. Mit szóltok? Ha van jobb ötlet, jöhet.
Meizu M6 notebook, extrém digitális 39900
Xiaomi redmi6 35000
1-es válaszolónak:
Amiket ajánlottál, jók, de pontosítanám a válasz első felét: Meizu M6 Note és Edigital. Ne haragudj, de muszáj volt javítani, mert egy kevésbé hozzáértő nem fogja tudni, miről van szó! Amúgy a telefon jó, nekem is olyan van, és 40-ért nagyon megéri, különösen üzemidőben szerintem a legjobb ebben az árban!
Bocs, hamarabb elküldtem véletlenül!
Szóval, nem rosszindulat, csak a pontosítás kedvéért írtam!
Kérdezőnek:
A 3-as hozzászólónak igaza van! 30-ért nem nagyon fogsz olyan telefont kapni újonnan, ami megérné! Telefont pedig ma már 3/32 GB alatt nem szabad venni! Ha viszont tényleg nem szeretnél 30-nál többet költeni, akkor Hardverapró-n nézz körül, ott vannak nem túl régi, esetleg még garanciális használt telefonok ennyiért és a már említett két márka kínálatát érdemes megnézni! Remélem, tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!