Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mi az a minimum kereset, ami alatt nem jönnétek már össze egy pasival, már lúzernek, csórónak tartanátok?
Ezért nem kell nekem barátnő!
Aki pénz alapján szelektál az számomra egyenlő a prostituáltak!
Én meg akkor inkább fizetek nekik hetente egyszer vagy ritkábban kétszer! Hisz így minden alkalommal más szebb és szebb nővel lehetek és még tudom is élni az életemet normálisan! Arról még nem is beszélve, hogy ezerszer szexibb csajokkal lehetek mint az itt válaszoló libákkal! 🙂
Én többet keresek, mint amennyire szükségem van, ennyi a lényeg!
Jaaa, és egyedül élek. ;)
F.
11:
Nagyon igazad van. Szerintem jobban megéri a prosti, a felségnek,barátnőnek gyakran fáj a feje, nem beszélve arról, hogy csak viszi a pénzt.
12:
Hol keres az ember 500 ezer ft fölött?
El tudja magát tartani. Amerre én élek, ez olyan 150-200 nettó körül van átlagos életvitellel.
Én 250-et keresek, párom is kb ennyit, neki változó, néha picit több, néha picit kevesebb. Így tökéletes.
Annak nem örülnék, ha nekem kellene eltartanom, és annak se, ha nagyságrendileg többet keresne nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!