Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a nőktől, hogy minimum tökéletesek legyenek?
Miért kell annyi plasztikai beavatkozás, extrém vékonyság, állandó smink, magassarkú "légy szexi minden helyzetben"?!
Miért olyan hihetetlen, hogy valaki jól érzi magát 50kg feletti súllyal, és nem a külseje megszállottja?
Miért leszek ettől én, mi, szóval mindenki, aki szembe megy az árral, kevesebbek?
Belefáradtam :(
Miért nem xarod le, hogy mit várnak el? Én sose akartam megfelelni senkinek, és köszi, de boldog vagyok. Van normális párom, aki nem a testsúlyindexembe szerelmes, aki nem vásárolgat nekem fűzőket, meg mindenféle vackot, hogy mint egy majom, öltözzek be neki azért, mert máshogy már fel se áll - ő igazi férfi.
Nem kell beállni a sorba, ahol a hülyeséget osztogatják.
WTF? Inkább a nők várják el, hogy a pasi tökéletes legyen: 185+ centi, széles vállak, kigyúrt test, markáns arcvonások, szimmetrikus arc, divatos egyenhaj. Ha nem ilyen vagy, a nők 80%-ánál már alapból kiestél.
A férfiak persze, csorgatják a nyálukat a szupermodellekre, de ha te nőként felmész társkeresőre, napokon belül lesz több randid. Igen, kövérként is.
Elárulnád bogaram, hogy konkrétan KI várja el tőled? Ki mondta ezeket neked? És miért adsz az illető véleményére ennyire?
Ha neked itt 100-an elírnák, hogy nem várják el ezt tőled, akkor megnyugodnál? Vagy továbbra is annak az illetőnek a véleményére adnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!