Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért várják el a nőktől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el a nőktől, hogy minimum tökéletesek legyenek?

Figyelt kérdés

Miért kell annyi plasztikai beavatkozás, extrém vékonyság, állandó smink, magassarkú "légy szexi minden helyzetben"?!

Miért olyan hihetetlen, hogy valaki jól érzi magát 50kg feletti súllyal, és nem a külseje megszállottja?

Miért leszek ettől én, mi, szóval mindenki, aki szembe megy az árral, kevesebbek?

Belefáradtam :(

2019. febr. 5. 21:58
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
70%
Sajnos ezt mind a média sugallja, internetes platformok... A sok idióta meg benyeli. Mint a nők, mint a férfiak. Én sosem követtem semmi divatot: Ha visszanézem a 8 évvel ezelőtti képeimet, akkor például a szemöldököm akkor is ugyanúgy nézett ki (formára), mint ahogy most a "divat" :D :D :D Más azóta vékonyította, kitetováltatta stb. :D
2019. febr. 5. 22:03
 2/32 anonim ***** válasza:
93%

Miért nem xarod le, hogy mit várnak el? Én sose akartam megfelelni senkinek, és köszi, de boldog vagyok. Van normális párom, aki nem a testsúlyindexembe szerelmes, aki nem vásárolgat nekem fűzőket, meg mindenféle vackot, hogy mint egy majom, öltözzek be neki azért, mert máshogy már fel se áll - ő igazi férfi.

Nem kell beállni a sorba, ahol a hülyeséget osztogatják.

2019. febr. 5. 22:14
 3/32 anonim ***** válasza:
27%

WTF? Inkább a nők várják el, hogy a pasi tökéletes legyen: 185+ centi, széles vállak, kigyúrt test, markáns arcvonások, szimmetrikus arc, divatos egyenhaj. Ha nem ilyen vagy, a nők 80%-ánál már alapból kiestél.

A férfiak persze, csorgatják a nyálukat a szupermodellekre, de ha te nőként felmész társkeresőre, napokon belül lesz több randid. Igen, kövérként is.

2019. febr. 5. 22:33
 4/32 anonim ***** válasza:
27%
Az ilyen kérédseket olyan nők szokták kiírni, akik habár nem a legkelendőbbek (ezesetben gondolom túlsúly miatt), nem hajlandók az átlagos vagy azalatti pasikat észrevenni, inkább szaladnak az adonisz férfiak után akik nem veszik észre őket.
2019. febr. 5. 22:41
 5/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok túlsúlyos, kövér meg aztán végképp nem, egy szóval sem mondtam ilyet.
2019. febr. 5. 22:46
 6/32 anonim ***** válasza:
33%
Hol ért hátrány emiatt? Nem kaptál 200 likeot 5 perc alatt csak 100at? Max ezt tudom elképzelni
 7/32 A kérdező kommentje:
Csak annyit mondtam, hogy meghaladom az 50kg-t. Jó tudni, hogy afelett már kövér egy nő. Lényegében, pont erről beszélek.
 8/32 A kérdező kommentje:
Nincs hol lájkokat kapjak, mert nincs hol képeket osztogatni magamról, mert nem vagyok jelen a közösségi oldalakon.
2019. febr. 5. 22:47
 9/32 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom hol laksz, de én a környezetemben ezt egyáltalán nem tapasztalom. Inkább olyan emberekkel találkozom, akik elítélik a plasztikai beavatkozást meg mi egyebet. Nem tudom te hol láttál ilyent, hogy mindenki elítélje, hogy nem vagy tökéletes.
2019. febr. 5. 23:03
 10/32 anonim ***** válasza:
24%

Elárulnád bogaram, hogy konkrétan KI várja el tőled? Ki mondta ezeket neked? És miért adsz az illető véleményére ennyire?

Ha neked itt 100-an elírnák, hogy nem várják el ezt tőled, akkor megnyugodnál? Vagy továbbra is annak az illetőnek a véleményére adnál?

2019. febr. 5. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!