Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért várják el a nőktől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el a nőktől, hogy minimum tökéletesek legyenek?

Figyelt kérdés

Miért kell annyi plasztikai beavatkozás, extrém vékonyság, állandó smink, magassarkú "légy szexi minden helyzetben"?!

Miért olyan hihetetlen, hogy valaki jól érzi magát 50kg feletti súllyal, és nem a külseje megszállottja?

Miért leszek ettől én, mi, szóval mindenki, aki szembe megy az árral, kevesebbek?

Belefáradtam :(

2019. febr. 5. 21:58
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
#28: Amelyik jól néz ki, annak nincs semmi baj az agyával. Szimplán észrevették, hogy a külsejükkel megkaphatják a nőket és azért kezelik őket szextágyként, mert ehhez asszisztálnak a nők.
2019. febr. 7. 01:46
 32/32 anonim ***** válasza:

#21 ja, férfiaktól csak a suliban kaptam megalázást, azóta csak nőktől "kicsit nagy a pocid" (átlag férfi örülne ha csak olyan pocija lenne mint nekem van) "én a kockás hast szeretem" "miért nincs hajad" "vehetnél egy bmw-t" "miért nem egykerekezel a motorral" "nem éreztem magam randin, emberileg tetszel, de ne randizzunk többet", stb...

Vagy akkor nekünk is be kéne minden kérdéshez írni, hogy mi kivételek vagyunk, csapatosan felpontozni egymást, lenullázni a nők hozzászólásait, mint a ti szoktátok egymàs hozzászólásaival, lenullázva a férfiakét? Ennyire frusztráltak még nem vagyunk...

Enélkül ha beírjuk hogy nem igaz amit a femi csapat hisz, vagy csak simán ellentmondunk, mi mások vagyunk, az eredmény a 0%-os hozzászólás...

2019. febr. 7. 08:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!