Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti is aranyásónak tartanátok egy lányt, ha?
Ha bejön nektek egy lány, aki bevallja az elejénm, hogy nem szeretne ismerkedni, mert sok éve (5+ év) él párkapcsolatban, de kedvel, lehettek barátok.
Közben megtudod, hogy a lány párja jómódú.
Te is arra gondolnál, hogy csak nem akar leadni a kényelméből?
Elvileg jól megvannak, de a lány párja idősebb majd´10 évvel.
Félreértés ne essék:
Én vagyok a lány, és miután nemet mondtam, konkrétan haszonlesőnek és aranyásónak könyveltek el.
Valamivel támadni kell.
Én pénzéhes k.va is voltam már, nem tudom,milyen apropóból, nem is ismert, nem vett nekem semmit soha, nem beszéltünk soha vásárlásról, pénzről..
“Elvileg jól megvannak, de a lány párja idősebb majd´10 évvel.” Hogy függ össze a kettő? 10 év szinte nem is korkülönbség felnőtt emberek esetében. Nem azért nem akar ismerkedni, mert “nem akar leadni a kényelemből” hanem mert párja van b...ki. Olyan nehéz ezt felfogni? Plàne szerinted egy sok éves kapcsolatot majd úgy otthagy miattad?
De hát tudjuk milyenek ezek a sértődött hülyegyerekek: minden nő, aki visszautasítja őket, az csak aranyásó, k....va, ribi stb. Nőj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!