Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti is aranyásónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti is aranyásónak tartanátok egy lányt, ha?

Figyelt kérdés

Ha bejön nektek egy lány, aki bevallja az elejénm, hogy nem szeretne ismerkedni, mert sok éve (5+ év) él párkapcsolatban, de kedvel, lehettek barátok.

Közben megtudod, hogy a lány párja jómódú.

Te is arra gondolnál, hogy csak nem akar leadni a kényelméből?

Elvileg jól megvannak, de a lány párja idősebb majd´10 évvel.

2019. febr. 24. 13:45
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék:

Én vagyok a lány, és miután nemet mondtam, konkrétan haszonlesőnek és aranyásónak könyveltek el.

2019. febr. 24. 13:46
 2/19 anonim ***** válasza:
18%
Penz beszel!
2019. febr. 24. 13:49
 3/19 anonim ***** válasza:
95%

Valamivel támadni kell.

Én pénzéhes k.va is voltam már, nem tudom,milyen apropóból, nem is ismert, nem vett nekem semmit soha, nem beszéltünk soha vásárlásról, pénzről..

4/19 anonim ***** válasza:
92%
Na és mit érdekel téged, más mit gondol, milyen nyomora van??
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
Sértődött egó! Ha helyén lenne az eszed esélyt sem adnál pláne itt, hogy mégtöbben olyat mondjanak neked amiről tudod, hogy nem igaz - HA nem igaz!
2019. febr. 24. 13:50
 6/19 anonim ***** válasza:
72%

“Elvileg jól megvannak, de a lány párja idősebb majd´10 évvel.” Hogy függ össze a kettő? 10 év szinte nem is korkülönbség felnőtt emberek esetében. Nem azért nem akar ismerkedni, mert “nem akar leadni a kényelemből” hanem mert párja van b...ki. Olyan nehéz ezt felfogni? Plàne szerinted egy sok éves kapcsolatot majd úgy otthagy miattad?

De hát tudjuk milyenek ezek a sértődött hülyegyerekek: minden nő, aki visszautasítja őket, az csak aranyásó, k....va, ribi stb. Nőj fel.

2019. febr. 24. 13:51
 7/19 anonim ***** válasza:
94%
Ja, most olvasom, hogy te vagy a lány. Akkor ez a véleményem a pasiról, amit leirtam. Ne törődj az ilyenekkel.
2019. febr. 24. 13:52
 8/19 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha a lány is dolgozik, és nem a férfi tartja el, vagy fizeti a dolgait, nyilván nem aranyásó, a kezdeményező férfi meg csak sértettségéből adódóan mond ilyeneket. Egyéb esetben meg valószínűleg igaza van, és tényleg aranyásó a csaj.
2019. febr. 24. 14:09
 9/19 anonim ***** válasza:
55%
De a szeretet nem azon múlik, hogy ki keresi a pénzt. Nem mindenki aranyásó akit eltartanak. Azért ha objektve néznèd a helyzetet utolsó, te is rájönnél, hogy a pénz nem elég a jó párkapcsolathoz. HA pedig jól megvannak, akkor jól megvannak. Minden más csak más életében való áskálódás - szószerint, de ez személy szerint kit épít? Nem tudom! :D
2019. febr. 24. 14:12
 10/19 anonim ***** válasza:
93%
Attól a perctől, hogy tudatomra adná a nő, hogy nem ismerkedik, mert van párja, nem próbálkoznék tovább, nem feszegetném, hogy mennyire jómódú a párja, vagy épen mennyire szegény. Semmivel nem lennék előrébb, ha "aranyásózok" neki egy sort.
2019. febr. 24. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!