Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti nem tartanátok parasztságnak, ha egy nő így közeledne? Vagy én gondolom túl?
Figyelt kérdés
Facebookon sokszor bejelölnek férfiak, akiket nem ismerek, pedig én az ismerőseimet szoktam csak bejelölni. Még akár nyitott is lennék az ismerkedésre, ha az illető szimpatikus lenne, de elég arrogáns dolognak érzem, hogy bejelölnek, és várják, hogy visszajelöljem. Miért nem lehet leírni, hogy szia, és hogy miért jelöl be? Ilyenkor általában visszaírok, hogy ismerjük-e egymást, amire változatos válaszok jönnek. Van, aki ilyenkor normálisan leírja, hogy ismerkedni akar, van akitől olyan választ kaptam, hogy "nem ismerlek, de már dolgozom rajta", ami kb. egy Gyilkos elmék-epizódba illik. Volt, hogy normális, emberi hangon leírtam, hogy azért értékeltem volna, hogy annyit tud írni, hogy szia, ezért és ezért jelöltelek be, erre neki állt följebb. Persze a kérdésem nem minden férfira vonatkozik, de kíváncsi vagyok, mi a férfiak véleménye. nektek elég, hogy bejelöl egy nő, jól néz ki, és az se baj, ha köszi se tud? Én gondolom túl? vagy azért értitek, hogy mire gondolok?2017. okt. 22. 20:05
1/18 A kérdező kommentje:
*köszönni
2017. okt. 22. 20:06
2/18 Heart of Darkness válasza:
Én szinte majdnem biztos, hogy valami hátsó szándékra gondolnék, hogyha ilyen történne. A Gyilkos elmék egyébként jó sorozat.
3/18 A kérdező kommentje:
Jó sorozat,de nem akarom megismerni a benne levőket. :) Hogy érted a hátsó szándékot?
2017. okt. 22. 20:13
4/18 anonim válasza:
Ezek a férfiak csak meg..szni akarnak téged.Már abból is adódik,hogy ismeretlenül bejelölnek,nem köszönnek,várják,hogy nyiss feléjük.Ha visszajelölsz és nem tud értelmesen kommunikálni,akkor szerintem felejtsd el ezt!De ha csak az kell,hogy meg..sszon valaki,akkor te döntésed.Csak általában ezek azok a férfiak,akik miatt általánosítanak a nők és ugyanolyan baltás gyilkosnak könyvelnek el minden férfit.Már aki.
5/18 A kérdező kommentje:
Olyan is volt, hogy megjelent a versem egy antológiában, és egy rác bejelölt, mint kiderült, azért mert, mert ő is ott publikált. Na de én ezt honnan tudjam mégis?
2017. okt. 22. 20:14
6/18 A kérdező kommentje:
Igen, ez világos, de még ha csak dugni akarna is, szerintem azért is megejthetne egy köszönést. Volt, aki egyébként azt mondta, komoly kapcsolatot keres. Ez lehetett igaz vagy hazugság is, de ha ezt állítja, legalább köszönjön.
2017. okt. 22. 20:16
7/18 anonim válasza:
Most valószínűleg hatalmas titkot árulok el, facebook nem küld értesítést arról, ha egy ismeretlen ír, ráadásnak berakja az "other" mappába, így még a listában sem látod. Ezért jelölnek be előbb. Ne igazold vissza, vagy töröld le ha nem jött be, nem fog leszakadni a kezed.
8/18 Heart of Darkness válasza:
# 3
Úgy értem a hátsó szándékot, hogy valaki például csak szívatni akarna egy kamu profilról.
9/18 A kérdező kommentje:
8-as: oké, de szerintem ez most másik téma.
7-es: tudok a fb működéséről, de látott már olyat a világ, hogy valaki EGYSZERRE bejelölt, és MELLÉ írt egy üzenetet, hogy mit szeretne, én erre gondolok. az meg hogy nem fog leszakadni a kezem, szintén arrogáns válasz, szerintem olyan, mint amikor valaki megkérdezi, hogy ez-e a legnagyobb problémád ne hiszem, hogy kizárólag olyasmikről írhatnék ki kérdést, amik megerőltetőek vagy amiktől leszakad a kezem. érdekel, férfiak mit gondolnak erről, nem tartják-e mindezt parasztságnak, értik-e, hogy én miért tartom annak.
2017. okt. 22. 20:21
10/18 anonim válasza:
Mivel a nők kb. elég nagy része leszarja a hagyományos ismerkedési rítusokat,ezért vagy begubózva várják a sült galambot,vagy nyíltan kimondják,hogy:ba..z meg!Sajnos ez van.Nem lehet már úgy ismerkedni,mint régen,mert valaki ki fogja használni,ha megmutatod a gyengeségeidet vagy közeledni próbálsz.Kiszolgáltatni meg senki sem akarja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!