Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, ti ribinek tartanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti ribinek tartanátok ezért?

Figyelt kérdés

Hallottam már pár olyan véleményt, akik szerint az vagyok, mert hogy én teljesen külön tudom választani a testi vonzalmat az érzelmektől.

Ez nem jelenti azt egyáltalán, hogy fűvel-fával lefekszem, sőt, de az tény, hogy nem kell szerelmesnek lennem ahhoz, hogy szexeljek valakivel. Attól azért több kell, hogy csak tetszik és annyi, de ha már ismerem az illetőt és kedvelem is, akkor semmi akadálya nincsen a dolognak. (Voltam már így együtt valakivel pár hónapig, és tényleg nem szerettem bele a srácba.)

Nem tudom, hogy miért vagyok ilyen, de talán köze lehet ahhoz, hogy elég fiús a gondolkodásom is. Pl. simán merek kezdeményezni egy srácnál, irányítani is szeretek, nem vagyok romantikus típus sem, stb.

20L

2016. júl. 24. 18:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
Amíg az adott sráccal is egyértelmûen tisztázod, hogy ez csak szex, addig nem.
2016. júl. 24. 18:23
 2/17 anonim ***** válasza:
20%
Van ilyen, sőt ez a kedvenc típusom.
2016. júl. 24. 18:23
 3/17 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem határeset vagy.
2016. júl. 24. 18:26
 4/17 anonim ***** válasza:
65%
Nem vagyok fiú, de ilyesmiért szerintem hülyeség olyan pejoratív jelzőkkel illetni valakit, mint a "ribi". Majd ha össze-vissza fogsz szórakozni a srácokkal, megcsalod őket és egyebek, akkor esetleg, de így nem hiszem, hogy gond lenne veled.
2016. júl. 24. 18:32
 5/17 A kérdező kommentje:
Nagyon őszinte szoktam lenni mindenkivel, és mindig meg voltak beszélve a dolgok.
2016. júl. 24. 18:36
 6/17 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem ribi vagy,de én elég konzervatív felfogású vagyok.
2016. júl. 24. 18:41
 7/17 anonim ***** válasza:
30%
Igen. Ha egy lány belemegy egyéjszakás kalandba vagy szexkapcsolatba, akkor egy komoly kapcsolatban is megcsalja a párját.
2016. júl. 24. 18:42
 8/17 anonim ***** válasza:
40%
#7, ez nettó baromság.
2016. júl. 24. 18:47
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem csaltam meg senkit, mert nem vagyok ösztönlény. :D
2016. júl. 24. 18:51
 10/17 anonim ***** válasza:
33%
A saját tapasztalataimból indultam ki. Lehet, hogy létezik ellenpélda is, de én még nem találkoztam olyannal. 7-es voltam.
2016. júl. 24. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!