Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy olyan csajról, aki egyszer 10 pasival orgiázott egyszerre? Ribinek tartanátok, vagy úgy gondolnátok, hogy semmi baj nincs egy ilyen egyszeri alkalommal?
Figyelt kérdés
2015. nov. 23. 15:57
1/15 anonim válasza:
Csak irigykednék, hogy én miért nem voltam a 10 között.:) Amíg nem az én barátnőm (vagy potenciális barátnőm), addig semmi bajom nincs ezzel.
2/15 anonim válasza:
Miért kellene nekem bármit is gondolnom egy vadidegen ember szexuális életéről? Az enyémmel se foglalkozzon senki a résztvevőkön kívül :-P ;-)
3/15 anonim válasza:
szerintem ez teljesen normális, más 20 pasival csinálja szóval nyugi
4/15 anonim válasza:
Csak egyvalamit kérdeznék tőle: hogy a túróba fért oda mind a tíz?
6/15 opened paradise válasza:
Én is csak azon filóznék,hogy hogy történhetett. Mert álló farokkal sorban állni...mindenhogy szr abban a sorban,ha mögötted sietnek,ha előtted lépnek lassan :D
9/15 anonim válasza:
Megkérdezném hogy lenne e a barátnőm. Izgalmas a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!