Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti azokat a lányokat akik benne vannak egy szexkapcsolatban nem tartjátok ribinek?
Számomra az, aki szimplán csak felismeri magában a pillanatnyi alkalmatlanságot egy komoly, elköteleződött kapcsolatra, viszont a testi vágyait egy konkrét, megbízható emberrel rendszeresen kiéli tisztázott és egyértelmű határok között, az se nem ribi, se nem hímringyó. Max szabad szellemű, de még annak sem nevezném. Most ha valakinek nincs tartós párkapcsolata, akkor egyáltalán ne is szexeljen, hiába szeretne (és van rá lehetősége is)? Ha a nagy csalódás után mondjuk 10 év múlva érkezne a következő nagy Ő, akkor 10 évig maradjon parlagon és ne élje meg a fiatalságát, a szabadságát, a vágyait? Azzal többet ártana magának, mint használna, ez előre borítékolható.
Az én szememben a ribi az az, aki tudatosan igyekszik elcsábítani mindenkit, függetlenül annak párkapcsolati státuszától, vagy akár csak a saját érdeklődésétől- azaz, tök mindegy, kicsoda-micsoda, tetszik-e neki vagy sem, a lényeg az, hogy MINDENKI őt akarja. Ennek érdekében flörtölget, kihívóan öltözik/viselkedik, udvarolgat, utalgat, esetenként, amikor valóban bejön neki a másik, akkor össze is fekszenek, de se nem kommunikálja egyértelműen a férfi/nő felé, hogy ez neki ennyiről szól, se nem játszik tisztán (azaz, nem randizik, nem csak egy emberrel csinálja ezt egy időben, stb), tehát csak károkat okoz maga körül, gyakorlatilag (mert az összetört szív is bizony nagy kár, nem csak a tönkretett kapcsolat).
A szexkapcsolattal senkinek sem árt. Két felnőtt, döntésképes ember a tetteinek súlyával és következményének tudatában ugyan, miért lenne rossz, ha végül úgy gondolja, ők most összeállnak egy laza, kötetlen kapcsolatba, csak a szex kedvéért? Szerintem ez bőven nem tesz senkit ribivé.
Én nem vagyok ilyen liberális elvű, mint a többi válaszoló. Őszinte leszek, számomra ez határozottan ribis dolog. Lehet én vagyok ezért a prűd és a konzervatív, de nekem még vannak elveim. Ha valakinek ez jó és ezt akarja csinálni, joga van hozzá, de én nem akarok magamnak ilyen barátnőt. Én ennél kisebb dolgokért is ribinek tartok egy lányt.
Nagyon érdekes, hogy senki sem tartja ribinek magát. A férfiak többsége meg úgy látom mindenben benne lenne már és mindent elfogadna. Az emberek szeretnek a mának élni és felelősségek nélkül tenni dolgokat. Én nem így élek és azt gondolom, hogy a szex több egy kézfogásnál vagy egy sörivásnál. Számomra ennek jelentősége van. Hiába mondják, hogy a szex és a szerelem két különböző dolog legyen, nekem nem az. Sehogy sem tudom elfogadni az újfajta trendi és nagyon hangzatos világnézetet, amit a sok népszerű megmondóember próbál sulykolni a társadalomba. Nekem nem menne ez a fajta életmód, rosszul érezném magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!