Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire tartjátok gáznak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Thomika20 kérdése:

Mennyire tartjátok gáznak a helyzetem?

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyire gáz az, hogy nem akarok már megváltozni?

Hogy nem akarok felállni abból amiben vagyok?

Felnőtt ember vagyok, persze vágynék kapcsolatra, de még se nyitok senki felé?

Úgy érzem, hogy szerethetetlen ember vagyok és hogy ver az élet engem.

Holnap leszek 28 éves, és egyedül leszek. Végig alszom kb az egész napomat, mert nem lesz velem senki.

Nincs erőm!

Nincs kedvem már azon szarakodni, hogy megfeleljek.

Senkinek nem tudok megfelelni és senkinek nem tudok örömet szerezni.

Tényleg csak a halál jelentene már megoldást?

2016. máj. 8. 20:37
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Egy kis vas csodákat tud tenni az ember hangulatával. Ne írd le magad, tesó, csak egy kis sikerélményre van szükséged.

24/F

2016. máj. 8. 20:38
 2/29 A kérdező kommentje:

Nem is tudom, volt valakim.. rossz hogy elvesztettem. Születésnapomon jöttem össze vele anno. 3 éve lettünk volna együtt, de másfél éve elhagyott.

Senkinek sem jelentek semmit. Csak szar alak vagyok, egy senki. Fáj, hogy léteznem kell :(

2016. máj. 8. 20:40
 3/29 anonim ***** válasza:

Ez ilyen, ez az élet része. Talpra kell tudni állni és folytatni, menni fog az, ha elhiszed magadról, hogy pont annyit érsz, mint bárki más. Vedd elő, hogy miben vagy egyedi és tartsd azt szem előtt.

24/F

2016. máj. 8. 20:43
 4/29 Kenzo Tenma ***** válasza:

Keress fel egy pszichológust, mert úgy látszik magadtól nem nagyon fog menni. Mondjuk, ha te nem akarsz változtatni, akkor más sem fogja akarni helyetted. Egy szakember viszont segíthet kilábalni a dologból, na meg egy kicsit magadat is meg kéne emberelned.

Létezik amúgy, hogy nincs egy haverod se? Szólj valakinek aztán húzzatok el sörözni.

2016. máj. 8. 20:44
 5/29 A kérdező kommentje:
Nincs haverom, nincs nekem senkim.
2016. máj. 8. 20:45
 6/29 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Mintha magamat olvasnám csak 8 évvel ezelőtt!

Szerintem nem vagy gáz, vagy ha mégis vállalom veled a sorsközösséget, legyünk együtt ultragázak!

Szerintem minden ember életében van egy pont, amikor azt érzi, hogy túl sok az ami körülveszi, és nem bírja már tovább.

Én nem hiszek abban, hogy ember értéktelen. Minden emberben van potenciál, csak a nagy kérdés mindig az, hogy felfedezi és kiaknázza vagy sem. Az, hogy életed most nem túl rózsás, az szerintem sokunkkal megesik. Nekem is megvolt a magam pokoljárása, amikor mindenhol csukott ajtókat láttam.

De aztán jött egy ember, akinek megígértem, hogy fogamat összeszorítom, belevigyorgok a világ képébe és szép lassan összekaparom magam a hamvaimból. Nehezen ment, de szép lassan ment.

Szerintem te is olyan ember vagy, aki értékes. Lehet még te sem tudod mi az amiben jó vagy, amivel magad és mások javát szolgáld, de megvan benned. Minden emberben ott van!

Ha van erőd akkor kérj segítséget, akár tőlünk, akár szakembertől. Én neked szurkolok! Te vagy az erősebb!

2016. máj. 8. 20:59
 7/29 anonim ***** válasza:

Szar a helyzeted az tény, de ha nem is akarsz változtatni rajta, az szomorú.

Először magadnak felelj meg. Mindig kis, apró célokat tűzz ki magad elé, ha eléred, örömmel könyvelheted el.

Először magadnak szerezz így örömöt, aztán jöhet a többi dolog, a többiek öröme is.

2016. máj. 8. 21:10
 8/29 A kérdező kommentje:

Ez a baj, nem vagyok erős... nem vágyok már másra mint a halálra. Tudom, szánalmas, de én már egy hülye nőnek se akarok megfelelni.

Volt barátnőm, volt akiért az életem adtam volna, de úgy látszik olyan ember vagyok, aki senkit nem képes boldoggá tenni. És ilyen ember szükségtelen. Nincs helyem ebben a földi pokolban!!!

2016. máj. 8. 21:13
 9/29 anonim ***** válasza:

Ha már egyszer volt kapcsolatod, akkor nem lehetsz gáz, vagy szerethetetlen.

Azóta nem is kerestél párt magadnak?

Mi volt a szakítás oka?

2016. máj. 8. 21:16
 10/29 anonim ***** válasza:

Ne butáskodj már... Ha nincs erőd, hát pihend ki magad!

Ha az öngyilkosságot fontolgatod, akkor viszont minél előbb kérj segítséget. Akár online-segélyt nyújtó oldalakon, akár betelefonálós helyeken, akár a háziorvosodnál. Ne aggódj, mindenkinek lehetnek rossz napjai és kerülhet tartósan rossz passzba vagy depresszióba. Nem fognak befektetni elmegyógyintézetbe, mivel már a tényleges rászorulók számára is alig vannak kórházak és fekvőhelyek. Ha a háziorvosod beutal pár alkalomra egy pszichológushoz vagy pszichiáterhez, az tök jó. Neki el tudod mondani a problémád, meg tudjátok találni az okát és segíthet neked kiutat találni.

Meg kell akarnod változni! Nyitnod kell.

Keress rá a BudapsetProject-re. Youtube-on sok videó van.

Miért nem tartod a kapcsolatot a családoddal, szüleiddel? Szerintem felkereshetnéd őket :)

Senkinek sem tudnál örömet szerezni? Ez hülyeség! Bárki képes arra, hogy örömet szerezzen másoknak. Te is képes vagy rá. Kicsit össze kéne szedned magad.

Építsd magad és ne pusztítsd!

2016. máj. 8. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!