Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartjátok gáznak a helyzetem?
Szerintetek mennyire gáz az, hogy nem akarok már megváltozni?
Hogy nem akarok felállni abból amiben vagyok?
Felnőtt ember vagyok, persze vágynék kapcsolatra, de még se nyitok senki felé?
Úgy érzem, hogy szerethetetlen ember vagyok és hogy ver az élet engem.
Holnap leszek 28 éves, és egyedül leszek. Végig alszom kb az egész napomat, mert nem lesz velem senki.
Nincs erőm!
Nincs kedvem már azon szarakodni, hogy megfeleljek.
Senkinek nem tudok megfelelni és senkinek nem tudok örömet szerezni.
Tényleg csak a halál jelentene már megoldást?
Születésnap! Egyedül, magányosan. Az elmúlt két évben már így megy. Az előtt két születésnap exemmel. Előtte szintén egyedül.
Valaki Tiszaföldvár környékén mulatni egyet? Vennék piát, aztán iszunk a szar életre!
Hát Isten éltessen pajtás!
Én nem vagyok környéki sem, de az egészségedre ma iszok!
Isten éltessen cimbora!
Én ugyan alkoholt már nem iszok, de egy üdítőt bontok az egészségedre. :)
Most hogy vége a napnak, megint csak úgy érzem, hogy helyem nincs a világban. Szar érzés egyedül lenni és még szarabb amikor már nem is akarsz változtatni, megemelni a segged.
Pedig most lenne egy lány, aki simán bejönne, bár szerintem van benne roma vér, de már őszintén leszarom.
Eladó az egyik közeli boltban. De mivel semmi munkám, semmi életem, nem akarom rányomni az unalmas, semmit érő életemet.
Boldogság? Szerelem? Mi ez? Mit jelent?
Szólj, ha meghaltál.. Összedobunk koszorúra...
Hát biztos savanyú egy koma lehetsz... A boltosnénire lecsap valaki, ha nem sietsz... De amúgy érdekes, hogy millió szingli lány sìrdogál pasiért... Hogy nem találkoznak össze? Ez fejben dől el.. Ugyanúgy, mint az életszemlélet...
Lehet, hogy sok singli lány van, csak hogy azoknak a szingliknek az egekben van a mércéje.
Legyél bulizós, hülyéskedj állandóan, mosolyogj mindig mindenen.
Legyen jó munkahelyed, legyen sok pénzed, keressél sokat.
Amikor beleköttök egy felnőtt férfiba hogy miért kezd fiatalokkal, hát kb itt a válasz:
20 év feletti nők nagyon ráhajtanak a pénzre.
Nekem pl házam volna, csak munkám nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!