Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartjátok gáznak a helyzetem?
Szerintetek mennyire gáz az, hogy nem akarok már megváltozni?
Hogy nem akarok felállni abból amiben vagyok?
Felnőtt ember vagyok, persze vágynék kapcsolatra, de még se nyitok senki felé?
Úgy érzem, hogy szerethetetlen ember vagyok és hogy ver az élet engem.
Holnap leszek 28 éves, és egyedül leszek. Végig alszom kb az egész napomat, mert nem lesz velem senki.
Nincs erőm!
Nincs kedvem már azon szarakodni, hogy megfeleljek.
Senkinek nem tudok megfelelni és senkinek nem tudok örömet szerezni.
Tényleg csak a halál jelentene már megoldást?
Égessem magam, hát ok... égetem magam:
Mivel magamba forduló voltam, stb, nem foglalkoztam a világgal, csak játékok játékok hátán, már gyerekként is úgy éreztem senkinek nem vagyok fontos. Sose voltam a saját korosztályom körül. Nem jöttem be nekik.
Teljesen más világot élek, mint a velem egykorúak, és más dolgok érdekelnek.
Kiskorú volt a lány, akivel együtt voltam, lehet fikázni, nem érdekel.
Apja részéről tiltás volt, anyja támogatott minket. Csak hogy: egyik napról a másikra meghalt, mikor már együtt voltunk kb 1 év pár hónapja.
Elkerült az apjához, aki leszarva hogy már egy éve velem van, tönkre tette a kapcsolatunkat. A lány nem küzdött, nem is akart. Feladott, megutált.
RENGETEG HIBÁT HALMOZTAM FÖL, de őszintén szólva csak kezdtem beleőrülni abba, hogy elveszítem a lányt akit a világon mindenkinél jobban imádok.
Mikor kidobtak, öngyilkos akartam lenni, begyógyszerezés begyógyszerezés hátán. Legdurvább esetben is csak két napra ütöttem ki magam.
Azóta nem volt kapcsolatom. S egyre jobban nem is akarom a nyomoromat rányomni senkire. Nekem az a lány volt a mindenem, az életem, az álmom. Nem kell nekem igazán már senki, csak a halál.
Ő se kellene már soha.
Ezt ha jól emlékszem, elmesélted nekem privátban.
Nem te vagy a bűnős és a rossz ember. Szedd már magad össze, mert odamegyek és kipofozom a lakást. Veled kezdem! :D
Viccet félretéve, ez így csak rosszabb lesz ha ennyire elhagyod magad.
Tavaly frontinnal akartam öngyilkos lenni. Igaz akkor 30 szemem volt. Ugyan ez a gyógyszer itt libeg az ablakomban a radiátoron.
Annyira szeretném megtenni, nincs itt rám szükség. Értéktelen ember vagyok. De ismerem magam és nem merem megtenni még egyszer.
Emlékszem, hogy a két napos kiütés után, pánikrohamaim voltak.
Arra ébredtem rengetegszer, hogy rázott a hideg, nagyon, piszkosul.
Ez ilyen reggeli wc-re való kimenés közben. Erre ébredtem. Szörnyű érzés volt. Mikor felálltam, úgy éreztem hogy minden lépéssel kb megtudna állni a szívem.
Bár úgy lett volna. Nem való hozzám senki, hiába mondta már sok lány, hogy mennyire kedves és aranyos vagyok :'(
elhagytad magad. Az egyetlen személyt, akinek a boldogságáért tenned kéne.
Teljesen hiányos az önismereted, az érzelmi intelligenciád, nem tudod mit szeretnél, és még most is megfelelési kényszerednek akarsz eleget tenni.
Fejlődj ezekben a dolgokban! Legyél önálló hiteles ember, aki ÖNmagából szerzi az ÖNbizalmát, és nem megfelelési kényszerből..
Határozd el magad! Van nagyon sok pszichológiai könyv a témában, olvass sokat! És kérheted pszichológus segítségét az útmutatáshoz :)
Még k*rvázni se tudnék, mert annyira nyomorék vagyok, hogy látják is rajtam. És meglopnak hülye fejemre, úgy hogy semmi nem történik. És többször megtörtént.
Tavaly egy ilyen helyzet után történt velem autóbaleset, totálkárosra törtem apám kocsiját.
Szituáció ugyan az, nem történt semmi, meglopott. Jöttem hazafele este 8 körül és megtörtént a baj.
Többet se fogok prostizni :(
De mit szeretnél????
Leírod a bajaidat, hogy egyetértsünk veled, megerősítsünk egy dologban, amit te kigondolsz a fejedben. De ez miért segítene neked jobban érezned magad?
Ha azt mondom "egyetértek veled, tényleg értéktelen ember vagy, öld meg magad!" az milyen szükségletedet elégítené ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!