Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti azokat a lányokat akik benne vannak egy szexkapcsolatban nem tartjátok ribinek?
Figyelt kérdés
Mondjuk azok a férfiak sem érnek sokat a szememben, akik ilyenben benne vannak.2016. jún. 9. 22:22
11/21 anonim válasza:
Persze le lehet pontozni, attól még ugyanez marad a véleményem és nem lesz kevésbé hasznos...Szánalmas, hogy mindenki a kérdésre válaszol teljesen normálisan, de amiben nem az áll, amit egyesek szeretnének már megy a piros gomb ész nélküli nyomogatása. Taps-taps!
12/21 anonim válasza:
Persze.. ma már ha b.i vagy annak is örülnek az emberek,s osztogatják az okosságot hogy persze vállald fel büszkén nincs benne semmi. ez tetszik nekik az abnormalitás, erre van igényük. Nem tudom elképzelni milyen életük lehet az ilyen embereknek. Lehet az éces is az se zavarná őket.. :D gyökerek
13/21 anonim válasza:
az én szememben azok az emberek nem érnek sokat, akik ilyen begyöpösödöttek, arrogánsak, és azzal foglalkoznak hogy más emberek kivel szexelnek, mert csak az a jó és helyes amit ők gondolnak...
15/21 anonim válasza:
Dehogynem azok ,nem kell álszentnek lenni ki kell mondani r.i.b.a.n.c.o.k.
Ilyen a vérük ,ennyi nem is érnek semmit.
16/21 anonim válasza:
Most attól hogy nem dúl a láv az embernek még vannak bizonyos biológia igényei amit jobb ha egy állandó partnerrel elégít ki mintha lemenne szombatonként részegen egyéjszakásozni.
17/21 anonim válasza:
De annak tartom őket. Viszont azokból is a jó fajtának, mert hát velem vannak mégis.
Ennyi, de ezt most komolyan írom mindenféle szmájli nélkül.
23/F
18/21 anonim válasza:
Nem tartom annak,tegyék ami nekik jó.Az ő dolguk hogy kivel és miért szexelnek.Ne ítélj,hogy ne ítéltess..
19/21 anonim válasza:
Én csak azt nem értem hogy a ribi szó a ti szemetekben miért rossz.
Igen, ő egy ribi. És? Ez most valami sértés? Vagy ez most valami rossz dolog? Mert kb mindenki úgy beszél mintha az lenne. Ő egy ribi, aki relatíve sok férfival fekszik le. Vagy ő egy ribi, akinek egészen sok érzelemmentes szexkapcsolata van.
És? A ribi szó miért rossz? Az én szememben nem az.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!