Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti nem tartanátok parasztságnak, ha egy nő így közeledne? Vagy én gondolom túl?
62 F-ként is vannak ilyen eseteim, férfi, nő vegyesen. Én az "elutasít" gombot választom, se közös ismerős, se semmi magyarázat - mi a fenének kell ez nekem?
Amúgy tudom, hogy semmi se az aminek látszik, de a fb nem társkareső, hanem szociális háló - ilyen antiszociális alak mit is keres ott, vagy valami kamuprofilként ne velem építgesse nem létező kapcsolatrendszerét.
Hát,látod. :D
Én se sokat várok már a mostani lányoktól.Nincs is miről beszélni velük tulajdonképpen,mert nulla a kreativitásuk,élettapasztalatuk,önismeretük.Azt se tudják mit akarnak,de azt nagyon. :D
Az férfiaknál is kezdi felütni a fejét hasonló kór,de azért még nekünk muszáj irányítani,szóval van ez ellen némi kényszer.Mára már azt is értem,hogy senki sem akar kapcsolatot,csak szex,mert az se kapcsolat,csak érdeki viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!