Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti nem tartanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti nem tartanátok parasztságnak, ha egy nő így közeledne? Vagy én gondolom túl?

Figyelt kérdés
Facebookon sokszor bejelölnek férfiak, akiket nem ismerek, pedig én az ismerőseimet szoktam csak bejelölni. Még akár nyitott is lennék az ismerkedésre, ha az illető szimpatikus lenne, de elég arrogáns dolognak érzem, hogy bejelölnek, és várják, hogy visszajelöljem. Miért nem lehet leírni, hogy szia, és hogy miért jelöl be? Ilyenkor általában visszaírok, hogy ismerjük-e egymást, amire változatos válaszok jönnek. Van, aki ilyenkor normálisan leírja, hogy ismerkedni akar, van akitől olyan választ kaptam, hogy "nem ismerlek, de már dolgozom rajta", ami kb. egy Gyilkos elmék-epizódba illik. Volt, hogy normális, emberi hangon leírtam, hogy azért értékeltem volna, hogy annyit tud írni, hogy szia, ezért és ezért jelöltelek be, erre neki állt följebb. Persze a kérdésem nem minden férfira vonatkozik, de kíváncsi vagyok, mi a férfiak véleménye. nektek elég, hogy bejelöl egy nő, jól néz ki, és az se baj, ha köszi se tud? Én gondolom túl? vagy azért értitek, hogy mire gondolok?
2017. okt. 22. 20:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De mitől kisebb vagy nagyobb kiszolgáltatottság, hogy leírod, hogy szia, szívesen beszélgetnék veled? Ebben még nincs benne, hogy feleségül vennéd, totemoszlopot sem kell állítani neki.
2017. okt. 22. 20:25
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
Ez bárkitől parasztság ismeretlenül.De mivel benne van a nevében is,hogy "ismerős",kb. semmi érzelmi vonzata nincs.Veheted úgy is,hogy egy csoporttal többe tartozol,egy app-al többet használ.Ennek kb. ennyi jelentősége van azon a szar oldalon.
2017. okt. 22. 20:28
 13/18 anonim ***** válasza:

62 F-ként is vannak ilyen eseteim, férfi, nő vegyesen. Én az "elutasít" gombot választom, se közös ismerős, se semmi magyarázat - mi a fenének kell ez nekem?

Amúgy tudom, hogy semmi se az aminek látszik, de a fb nem társkareső, hanem szociális háló - ilyen antiszociális alak mit is keres ott, vagy valami kamuprofilként ne velem építgesse nem létező kapcsolatrendszerét.

2017. okt. 22. 20:32
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Onnan,hogy te neked kb. semmit sem kell már tenni a másikért,mert tudod,hogy ő akar téged.Logikus.Csak gondolj bele:írsz egy ilyen üzenetet,de le se szarják.Kb. ezért van az,hogy nem igazán nyitott senki.De ez is csak egy részlet.Hosszú lenne részletezni.
2017. okt. 22. 20:33
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Azzal meg nem árulok el sokat,hogy ffi/nő kapcsolatban a legtöbb mai embernél nem a a kommunikáció a lényeg.
2017. okt. 22. 20:36
 16/18 A kérdező kommentje:
De ha az írás megerőltető, akkor ott már baj van, 14-es.
2017. okt. 22. 20:43
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Hát,látod. :D

Én se sokat várok már a mostani lányoktól.Nincs is miről beszélni velük tulajdonképpen,mert nulla a kreativitásuk,élettapasztalatuk,önismeretük.Azt se tudják mit akarnak,de azt nagyon. :D

Az férfiaknál is kezdi felütni a fejét hasonló kór,de azért még nekünk muszáj irányítani,szóval van ez ellen némi kényszer.Mára már azt is értem,hogy senki sem akar kapcsolatot,csak szex,mert az se kapcsolat,csak érdeki viszony.

2017. okt. 22. 20:50
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem, számomra a FB-on bejelölés nem minősül ismerkedésnek.
2017. okt. 22. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!