Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van barátotok/barátnőtök tartanátok közben olyan emberrel a kapcsolatot, akinek bejöttök és tisztában vagytok ezzel?
Kb 3 hónapja ismerkedek egy lánnyal, tudja hogy tetszik nekem. Múlt héten kiderült, hogy 3 éve kapcsolatban van. Ezek után én nem kerestem, mert nem akarok semmibe beleszólni és ki is ábrándultam kissé belőle, viszont azóta folyton keres és ír nekem én meg nem tudok ezzel mit kezdeni, nem tudom mit akar még tőlem.
(25/f 20/l)
Engedd el.
Ha csak barátkozni akar, akkor magad kínzod.
Ha nem csak barátkozni akar, akkor vagy most veri át a barátját, vagy nem soká ott hagyja miatt. Én nem lennék a következő, akivel ugyanezt megteszi.
Hogy érted utolsó a kisfiúságot?
Miért infantilis szerinted, hogy ezek után a kérdező nem bízik a lányban?
Volt rá példa. Baráti társaságból habarodott belém valaki, nem akartam kapásból a barátaim felét elveszteni így vele is beszéltem, találkoztam. A kettesben töltött idő le volt redukálva, oknélkül nem irkáltam rá, kettesben nem mentünk sehová.
Amit a lány csinál érdekes. Biztos tudja, hogy te kapcsolat céljából kerested?
Barátból tele már a padlás, már nem vagyok olyan hiszékeny, hogy a barátzónában várjak és lessek, simán elengedném én.
#5 Hát elhívtam találkozni kettesben, amire annyit mondott, hogy szívesen a vizsgaidőszak után, plusz elég egyértelműen jeleztem, hogy tetszik nekem mint nő kívül belül (flörtölés, testi kontakt keresése, egy kissé perverz csipkelődés, mert vevő volt rá), sőt meg is mondtam neki, hogy tetszik nekem. Ha ezekből nem jött le neki, hogy nem barátkozni akarok, arra már tényleg nem tudok mit mondani :)
Egyébként köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!