Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő aki hajlandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő aki hajlandó minimum fél évig írásban vagy skypon szóban tartani a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Nagyon félénk férfi vagyok igaz bátrabb is lehetnék már 34 évesen de félek a találkozásoktól így akkor szeretek találkozni egy nővel ha már kialakult egy biztos kép bennem az körülbelül legalább fél év nálam
2019. máj. 1. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, és már idősebb, mint te. Nekem majdnem minden napos kommunikáció esetén talán egy hónap már elég lenne.
2019. máj. 1. 14:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a személytelen kommunikációs formákat, nem szeretek hetekig telefonálgatni meg írkálni ha lehet személyesen is találkozni, ami meg még ennél is fontosabb, hogy egyáltalán nem jönnék ki jól egy félénk emberrel, szóval részemről felejtős lenne.
2019. máj. 1. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maximum akkor békülne ezzel ki valaki, ha tényleg a világ különböző részein élnétek. Vagy találnod kell egy hasonlóan betegesen szorongó nőt, de sok szerencsét a mindennapi élethez kettőtöknek.
2019. máj. 1. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Fuu, hallod ezt nem. Nagy irogatások előtt szeretem hamar letudni a találkát, hogy lássam egyáltalán szimpi e a pasi.
2019. máj. 1. 16:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Csináltam ilyet hosszabb ideig is, de nem valasztásból, hanem kényszerből, mert nem tudtuk megoldani a személyes találkozást. Ha olyan emberrel ismerkedtem volna, akivel tudtunk volna találkozni, akkor nem vállaltam volna. Igaz, hogy kialakul benned egy kép a másikról, de ez nem a valódi énje lesz, írásban és telefonon/skype-on másképp kommunikál az ember, mintha személyesen találkoznátok. Nem gondolom, hogy feltétlenül csalódás lenne az illető valódi énje a chates beszélgetések után, mert nyilván elég magy átfedés van a kettő között, viszont mégis más lesz, mint amilyennek elképzelted és olyan lesz, mintha most ismerkedtetek volna meg.
2019. máj. 1. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Fél év??? Felejtsd el. Ráadásul ha ezzel a szöveggel jössz, hogy te félsz a személyes találkozástól, akkor körbe fognak röhögni. A legnagyobb jóindulattal mondom, hogy növessz tököt, és menni randizni, különben a kudarcok csak rá fognak tenni pár lapáttal a félénkségedre. Márpedig ez így biztos kudarc.
2019. máj. 1. 17:03
 7/7 anonim ***** válasza:
*menj
2019. máj. 1. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!