Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, minimum hány éves pasival tudnátok kapcsolatot elképzelni?
Az én életkorom -2 +8
A korom lényegtelen, mert mindig így gondoltam. Talán annyi, hogy huszon évesen még a +10, 12 is bejött.
Nekem mondjuk kifejezetten az olyan férfiak jönnek be akik értelmesek, felnőttek, és intelligens. 18 vagyok, 20 eves kortól.
18/L
30 vagyok, de azt tapasztalom ez olyan sátáni kor számomra, hogy se előre se hátra nem jutok! Tehát a 20-tól 25-ig a csajok azt mondják idős vagyok. Egyébként nekem meg pont az az elv hogy nem jönnék össze 20 vagy 22 éves lánnyal, de a 25 éves már jó lenne. A másik véglet a 25 fölötti nők akik még nincsenek 30 évesek, ők a 35 körüli férfiakat találják férfiasnak és vonzónak.
Összegezve: a korombelieknek sem vagyok opció és az fiatalabb vagy idősebbeknek sem.
Azt viszont mindig elmondják hogy helyes és aranyos vagyok. Eldöntöttem remete leszek, nem kell nő. :)
17 eves. Baratsag extrakkal.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!