Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, minimum hány éves pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, minimum hány éves pasival tudnátok kapcsolatot elképzelni?

Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok jelenleg?

2019. febr. 12. 08:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

lefelè minimum: -1-2

felfelè maximum +5-8

29n

2019. febr. 12. 18:49
 22/27 anonim ***** válasza:
Minimum 25 évessel.38n
2019. febr. 12. 19:26
 23/27 anonim ***** válasza:

Én 33 vagyok, a férjem 30, 9. éve együtt.

Szingliként +- 5 évet tudnék elképzelni, se többet, se kevesebbet. Sosem volt ennél nagyobb korkülönbséggel kapcsolatom, fiatalon sem, nem véletlenül. Nem akartam, mert nekem az már sok.

2019. febr. 12. 19:34
 24/27 anonim ***** válasza:
Öcsém 5 és fél évvel fiatalabb nálam, nála fiatalabbal nem tudnám elképzelni, teljesen más világ, és erre még senki nem cáfolt rá, úgyhogy erősen kétlem, hogy lefelé valaha is változni fog. Fölfelé is inkább szűkül az olló, mert én még mindig fitten tartom magam 34 évesen, és aktív vagyok, de sok férfi egy idő után annyira elhagyja magát, hogy a 40 év körüliek némelyikét előbb néznék apámnak, mint a páromnak.
2019. febr. 12. 21:27
 25/27 anonim ***** válasza:
29N vagyok, sosem jöttek be a nálam fiatalabbak, sőt fiatalabb koromban 5 év felfele volt a minimum... most már el tudok képzelni kapcsolatot velemkorú vagy nálam csak 1-2 évvel idősebb férfivel is. De aztán lehet az is, hogy holnap találkozom egy fiatalabbal, aki annyira megérint... sosem lehet tudni.
2019. febr. 13. 10:03
 26/27 anonim ***** válasza:

17.

De van, aki még 21 évesen is kisgyerek, szóval az egyéntől függ.

Negyvenes vagyok.

2019. márc. 2. 05:32
 27/27 anonim ***** válasza:

25-30

25N

2020. febr. 9. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!