Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tízes skálán minimum hány pontos külsejű emberrel tudtok elképzelni kapcsolatot?
Hú, nos az a helyzet, hogy ha csak a külsöt vesszük figyelembe, akkor legyen min.7 pont.Azonban láttam már 10pontos pasikat is, akik semmi vonzalmat nem tudtak volna bennem kelteni mert vagy rossz a kisugárzásuk, vagy nulla.
Azonban nálam a külsőt az intelligencia és jómodor nagyon nagyban pes kompenzálni.Illetve találkoztam 1-2 olyan férfivel, aki kb 5 pontos, tehát átlagos, de ha mosolyog, megszólal, akkor nagyon vonzó, erre mondom, hogyvan benne valami...
4-5-től felfelé simán. Szavakkal leírva átlagos vagy kicsivel átlag alatti külsővel rendelkező nővel simán el tudom képzelni. De nekem nem a külső az elsődleges, sokkal fontosabbnak tartom a belsőt. A külső kb. csak addig lényeges, míg észreveszem, felfigyelek a másikra.
F36
"de azt kizárólag a külcsín adhatja"
Egyértelműen több, mint 50%-ban igen.
Egyébként meg azért nem pontozok, mert a listát mások esztétikai szempontjai szerint állították össze, amihez egyrészt nekem semmi közöm, másrészt el sem igazodok benne (ti. hogy egy bizonyos illető miért N pontot ért el, a másik meg - aki mondjuk nekem jobban tetszene - miért jelentősen kevesebbet, hogy csak egy példát mondjak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!