Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tízes skálán minimum hány pontos külsejű emberrel tudtok elképzelni kapcsolatot?
Felhívnám a figyelmedet arra a részre, hogy:
"A saját megítélésetekre van bízva, hogy kit hány pontosnak ítéltek"
Saját skála alapjàn csak 10/10essel. Ha nincs benne semmi, ami külsőre elvarázsol, akkor csak barátként tudok rá gondolni.
L.
Lehet valakinek 4-es, akit én 8 pontosra ítélek, és fordítva.
Ha csak a saját mércém alapján mondok véleményt, akkor 4 az alsó határ.
N
7-es már elég hozzá, hogy felálljon. A vonzalomhoz szükséges többi dolog már a belsőn múlik.
26f
5
Kinézetre nem egy wasistdas, de ENGEM megfog a mosolyával , a humorával vagy a hangjával. Meg persze lehet váltani vele pár értelmes mondatot.
Ja, és nő vagyok.
25 éves
Vagy ott van Dózsa Zoltán színművész is,aki szokott szinkronizálni és alapjáraton egy nagyon csúnya pasas. Na de a hangja mindent visz és próbál stílusosan felöltözni.
Kinézetre mondjuk olyan 5, jó indulattal, na de hanggal együtt felértékelődik <3
1.
Vagy 0, attól függ hol kezdődik a skála.
Csak a személyiség számít.
Én férfiként 7től felfelé. Mi pasik nagyon vizuálisak vagyunk, nekem ha nem tetszik egy nő külsőre akkor sajnos abból kaocsolat nem lesz. Tudom, hogy nem fogok hozzá hosszútávon vonzódni. Még akkor sem ha van valami a személyiségében ami megfog. Mert ugye amikor egy izgató női test kell akkor hiába a személyiség.
Ez nyilván nem jelenti, hogy egy üres fejű bábu legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!