Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértesz ezzel a kijelentéssel? "170 cm az a magasság, ami alatt a férfi nem férfi, és ami felett a nő nem nő. "
Figyelt kérdés
2019. jún. 1. 19:57
31/34 anonim válasza:
Szörnyű lehet alacsonynak lenni, ezt hallgatni - csoda, hogy sok megkattan?
Valószínűleg kivétel nélkül az összes rassz nagyrészt hasonló állásponton van, kemény élete lehet azoknak akik alacsonyak. Fájhat nekik mikor ezeket hallják. Mivel megvan a saját keresztem, ezért tudom kb. milyen érzés lehet (dagadt "poénok" nálam)
32/34 anonim válasza:
Utálom az összes konzervatív hülyeséget, ami be akarja határolni, hogy meddig nő a nő, és meddig férfi a férfi.
A magassága miatt senkinek sem kell kevésbé azonosulnia a nemével.
(167 centis nőként írom.)
33/34 anonim válasza:
Hanma Baki,a világ legerősebb embere is 167 centi magas
34/34 anonim válasza:
168 cm vagyok,férfi,és 120 kg.Na most akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!