Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértesz ezzel a kijelentéssel? "170 cm az a magasság, ami alatt a férfi nem férfi, és ami felett a nő nem nő. "
Figyelt kérdés
2019. jún. 1. 19:57
11/34 A kérdező kommentje:
"És átvehetsz egy pofont Brienne-től és Tyrion-tól is."
Mondom, hogy nem én találtam ki :D :(
2019. jún. 1. 20:07
12/34 anonim válasza:
Hát tény, hogy én se 170 alatti férfi, se 170 feletti nő nem szeretnék lenni. De ettől még az állítás nem igaz, 170 felett is vannak csinos nők(a 170 alatti pasiknak pedig részvétem).
13/34 A kérdező kommentje:
#12, te tuti magas pasi vagy xd
2019. jún. 1. 20:08
14/34 anonim válasza:
#13 nem, alacsony lány :D És én szeretek is pici lenni, soha nem cserélnék magas nővel, de elismerem, hogy egyes pasiknak az az esete és ez így is van rendjén :)
15/34 anonim válasza:
Nem a magasság számít, egy magas férfi lehet köcsög, egy törpe meg nőcsábász, egy magas nő lehet csinos, egy törpe meg olyan akit bottal se piszkalnal. Sok tenyezos dolog ez, de a magasság pont szinte semmit sem számít bele.
16/34 anonim válasza:
Ez baromság. A személyiségen, kisugárzáson sokkal több múlik. Férfiként mondom.
17/34 anonim válasza:
Nem unod még sokadjára is feltenni ezeket a 170 centi alatti mániás kérdéseidet, Balázska?
18/34 A kérdező kommentje:
Ez az első ilyen kérdésem, és amúgy is lány vagyok :D
2019. jún. 1. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!