Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértesz ezzel a kijelentéssel? "170 cm az a magasság, ami alatt a férfi nem férfi, és ami felett a nő nem nő. "
Na bazz... nem hittem, hogy a kedvesem nem nő. Asszem lecsapom a lábfejem, talán így még menthető a kapcsolatunk heteró jellege. :D
32/f
Egyrészt - bár nem vagyok érintett - sértő, másrészt pedig... áh, mindegy.
És átvehetsz egy pofont Brienne-től és Tyrion-tól is.
Amúgy ismerek 190 magas nőt és jól néz ki, szerintem nem mondaná rá senki, hogy "há' de nem is számít mer magas".
Az az egy igaz sajnos, hogy viszonylag sok alacsony férfi kattan be és válik ilyen "kis genya főnökké" akinél elvárt a nyalizás meg a röhögés a faviccein. Ilyet is ismerek :D A régi sulim új igazgatója egy 155 """"magas"""" fazon akinek külön mikrofonállvány kellett, mert a másik "túl magas"... De amúgy egy psycho idegbajos valaki aki régen bottal ütögette a magasakat, mert csak. Magasnak pedig általában az számított nála aki elérte a 160 centit.
De szép gúnyneveket kapott :)
Nem értek egyet.
Anyám 173 cm.
Unokahúgom 175 cm, gyönyörű nő.
Másik unokahúgom is 175 cm, na talán rá mondhatjuk, hogy nem nő MÉG, mert csak 14 éves, vagyis lány.
Exem 167 cm volt, semmivel nem volt férfiatlanabb, mint a többiek, akikkel dolgom volt... Szóval ez egymerő fa$zság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!