Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértesz ezzel a kijelentéssel? "170 cm az a magasság, ami alatt a férfi nem férfi, és ami felett a nő nem nő. "
Én meg egyszer egy brit randiműsorban hallottam, hogy a csaj mondja: What do you call a man under 6 feet? A friend.
(Minek hívod a 6 láb [~ 182 cm] alatti férfit? Barátnak.)
Egy privátozó szerint igaz a kijelentés, legalábbis a nőkre xd
Lol
Erős a gyanúm, hogy ezt egy bevándorló "brit" mondta a stílus alapján. Afrika?
Én sem akarnék 170 alatti férfi lenni, de 175 alatti sem.
Szerintem az 170et váltsuk le 175re, és aláírom, hogy felette nőként szívás, alatta férfiként..
Nem tetszik, ha valaki egy magas velem cipőben férfiben. Nem tehetek róla, szeretem érezni, hogy egy férfi súlyban és magasságban is nagyobb nálam, akár csak 5 centivel és 5 kilóval, de picit legyen nagyobb.
170 vagyok, szerintem ideális magasságban nőben, én szeretem, hogy ekkora vagyok, mindenem gyönyörűen arányos, az életben nem ér semmilyen hátrány, előnyből viszont rengeteg van.
Egyébként nyilván alatti is férfi és felette is nő valaki, csak nem a legnépszerűbb magasság rengeteg szempontból.
Mondjuk az alacsony, 160 körüli felnőtt nők nagyon kellemetlen komplexusos karakterek(ismerőseim, kollégák, szaktársak, tanárok, lányban cuki, nőben nem az apró termet, túlsúllyal meg aztán pláne.. nagyon kevés az arányos alkatú alacsonyabb ember.
24, végülis lehetett dél-afrikai, de teljesen "normális" kék szemű, sötétszőke hajú, szeplős lány mondta. A legtöbbjük "caucasian" brit volt, és sokan mondták, hogy remélik, nem alacsony, találkozás után, meg megemlítették, ha alacsony.
De miért, csak a bevándorlónak tetszhet a magas férfi?
Valószínűleg az amcsi filmek hatására az ilyen poénosnak gondolt lekezelően sértő dumákat következetesen ilyen rapper-bandatag fekete/latin/cigány nők előadásában képzelem el azzal a tipikus "gettós" hanglejtéssel.
Bár, ha sima brit mondta az még rosszabb, ismerve az átlag brit asszonyok világhíres szépségét (kivételek vannak, plusz brit nem egyenlő "brit állampolgár", hanem a született angol/skót/ír/walesi személyeket értem alatta)
Egyáltalán nem volt sértő, kérdezték, milyen az ideálja, és főzés közben elmondta ezt a viccet.
Még mindig nem értem, a magas férfiak tényleg vonzóak, és nem csak a kisebbség szerint. Ez olyan, mintha azt mondanám, itt mindenki cigány, akinek a sovány nők tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!