Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küldenek a férfiak sablonos üziket és aztán csodálkoznak ha nem kapnak választ, vagy ha meghal a beszélgetés? Miért nem olvassák el a bemutatkozó szöveget és arra alapozva kezdik el a beszélgetést?
Figyelt kérdés
2019. jún. 1. 17:48
21/39 anonim válasza:
Mit küldjenek? Lehet, hogy épp azért keresnek inkább az interneten társat; mert nem annyira nagydumások, nem ez a legfőbb készségük, nem annyira jó a beszélőkéjük. Meg, gépen azért mégiscsak egyszerűbb, mint személyesen akár előadni ugyanezt. Szal pl lehet, hogy nem olyan fejledt mondjuk a kapcsolatkiépítési rendszerük, vagy hogy mondjam ezt. Lehet, hogy csak ennyi telik tőlük, de vannak egy csomó másik tök jó értékeik. PL hogy jószívűek, meg ilyesmi. Meg persze, egy idő után, ha nagyon sokmindenkivel levelezel; már sokminden sablonnak hathat. Szerintem ne akadj fenn ezen. Szerintem pl az lehet, hogy az emberek kezdetben ugye új emberekkel bizalmatlanok; és akkor ezért nem rögtön személyesen találkoznak, pedig ott lehet, hogy kiderülne, hogy tudnának miről beszélni. De most otthon, ingerszegény környezetben, lehet, hogy föl se jönnek, elő se jönnek őbenne se, meg tebenned se beszédtémák; de ha pl kimozdulnátok, mert meglenne már akkora bizalom; akkor pl lehet, hogy látnátok egy csomó mindent, amiről egy csomó minden érdekes, értékes gondolat beugrik. És akkor lehet, hogy tök jól éreznétek magatokat. Amúgy meg még arra is vigyáznak gondolom egyöntetűen, tehát ez is egy közös a beszédjükben, írásaikban; hogy vigyáznak, hogy ne írjanak semmit tapló stílusban, amivel esetleg elijeszthetnének maguktól, mert akkor lőttek a talinak, randinak, párkapcsolatnak.
22/39 anonim válasza:
Miért mivel nyissanak Atomfizikával, Kvantum elmélettel vagy Informatikával, amikhez hozzá se tudtok szagolni? :D
Teljesen mindegy mit ír az illető, ha egy megtestesült adonisz, akkor válaszolni fogtok. :))
23/39 anonim válasza:
És miért válaszolnak a nők mindig lekezelően, két szóban minden beszélgetésnél? Mindig úgy érzem hogy ő egy királylány akit nekem kéne szórakoztatnom napokon át.
24/39 anonim válasza:
10-böl 9 visszaír ha úgy írsz ahogy egy nőnek írni kell. Egyetlen valaki hibáztatható ha nem reagál a kiszemelt szépség, ez pedig a hímnemű. A nők ezen a területen mint sok más egyében is, univerzális viselkedést tanúsítanak. Ha egynek tetszik szinte mindegyiknek tetszik, ha egynek nem megfelelő szinte mindegyik lánynak nőnek visszataszító az ismerkedés kezdeményezője. Ezért nem is reagálnak. És jól is teszik..
25/39 anonim válasza:
Miért, hogy kell írni egy nőnek?
Én eddig abban a tudatban éltem, hogy udvariasan, kedvesen és barátságosan mellőzve a bunkó, lekezelő és vulgáris stílust illetve nem a farkamról küldött képpel kezdem az ismerkedést.
Talán tévedésben éltem eddig?
26/39 anonim válasza:
persze hogy tévedésbe vagy. mit gondolsz miért nem írnak?
27/39 anonim válasza:
#26 Miért nem válaszolnak? Te nő vagy? Fogalmazz érthetően.
28/39 anonim válasza:
Aswad, dehogy éltél tévedésben!
29/39 érdeklődő63 válasza:
azt írtam, "mit gondolsz miért nem írnak?" nem azt hogy "miért nem írunk?" ebből csak lejön hogy melyik nemhez tartozok nem? a lényeg hogy meg kell találni a nöi lélekhez vezető hatalmas kapu kulcsát hogy ki tudd nyitni. ha erre képes vagy akkor megtudod mit kell írni mit kell mondani hogy kell viselkedni egy lánnyal mert a lélekből mindent kiolvashatsz. mivel a nők majdnem univerzálisak, ahogy írtam, a szerelem területén majdnem minden nőhöz jó lesz a kulcs. én húsz évig reszelgettem formáltam alakítottam majdnem mindennap a kulcsomat. és egyszer kinyílt az egyik lánynál. attól kezdve nem volt többé problémám.
30/39 anonim válasza:
És vajon hogyan lehet megtalálni ezt a kulcsot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!