Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csodálkoznak a nők, ha elveszítem az érdeklődést irántuk a velük való beszélgetés során (én kezdeményezek), ha beleszövik a velem folytatott beszélgetésükbe, hogy jajj de a párjukkal ide meg oda mennek, ez meg az lesz? Mi ebben fura, ha hagyom?
Tudod, nem mindenki feltételezi, hogy csak párkapcsolati szándékkal beszélgetnek vele.
Akinek meg van barátja, attól mit vársz?
Én nem vagyok MGTOW de nekem nagyon úgy tűnik h ez az egész kapcsolatosdi egy ft-t nem ér.
Én is folyton ezeket hallom h öt eljegyezték, párjával így úgy....
Ha van párjuk, akit ráadásul még meg is említenek a beszélgetések során, akkor nem gondolod, hogy végig kéne gondolnod ezt az egész folyamatot?
Gondolom gyanítják, hogy ha tudsz a kapcsolatukról, akkor nem párkeresési céllal barátkozol, ezért furcsa az, amit csinálsz. Legyél konkrét és akkor nem ér csalódás.
Egyetértek az előttem szólóval, az egész kapcsolatosdi nem ér kalap szart se. Csak pocsékolod az idődet meg az energiádat és nagy lófszt kapsz érte.
A nők sajna ilyenek - ha külsőleg vagy anyagilag nem ugrod meg a lécüket, lekoptatnak, jobb esetben friendzóne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!