Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nem kérdez vissza ismerkedés során?
ebből a legviccesebb? :D
amikor leír egy hosszú levelet, válaszolok hosszan, van benne 6-8 kérdés és visszaírja, hogy "túl sokat kérdezek" meg "mesélj magadról is" hát kérdezz :D
meg amikor 5 kérdésből kiszúr 1-et és a többit ignorálja
Inkább mond azt, hogy eleget faggattad, kérdezzen most ő is, ha valamire kíváncsi veled kapcsolatban.
30/f
En kikerdezem mindig az illetot.
Te passziv noket vonzzol. Ne zavarjon,tanuld meg kezelni a szitut.
N
Én nem ismerkedek neten, pákapcsolatban élek. Azonban előfordul, hogy egyetemista csoporttársaim, random emberek (wtf?) elkezdenek irogatni (kb. random kérdezgetni és faggatni). Nem túl rámenősen, de engem zavar, Így ebben a formában engem nagyon zavar. Szmájlikat és esetleges visszakérdéseket puszta illedelemből írok. Sokszor elküldeném melegebb éghajlatra az illetőt... De persze nem akarok bunkó lenni. Egyébként, ha későbbi ranfizás, ismerkedés a cél (egyértleműen mindkét fél részéről), akkor ez teljesen másképp van. Szerintem, ha azt tapasztalod, hogy nincs érdeklődés az irányodban, akkor két dolog lehetséges (saját tapasztalatból). 1, nem ér rá, dolga van, siet, utál online beszélgetni stb... 2, nem jössz be neki. Sajnos ez van :( Ilyenkor én rákérdeznék, hogy szeret-e ilyen formában ismerkedni, ráér-e, csinál-e vmit, ami lefoglalja stb. Ne sokat! Remélem segítettem. Ezek csak az én tapasztalataim.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!