Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnyább férfiak/nők társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyább férfiak/nők társkeresés során ti?

Figyelt kérdés

A saját adottságaitokhoz mérten kerestek partnert vagy mindenki szebbet akar magánál ? Volt már, hogy lentebb adtátok a szintet ?

Ti, hogy lövitek be, hogy ti hogyan néztek ki az ellenkező nemhez képest ? 26/F

2017. jún. 24. 20:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%

Én a saját szintemen ismerkedek, de még a legelőnytelenebb kinézetű nők is adoniszt akarnak (és meg is kapják!)

18/F

2017. jún. 24. 20:37
 2/12 A kérdező kommentje:
egy kicsit félre fogalmaztam, csúnya/átlagost akartam írni :D
2017. jún. 24. 20:39
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Előre elnézést a válaszért mert én nem keresek társat...

De a kérdés nagyon jó!

Véleményem szerint mindenki jobbat szeretne mint saját maga.

Nem csupán azért mert nincs "énképe" -bár olyan is akad...-hanem mert ez egy kompenzáció -természetes vágy.

De ha reálisan nézzük egy vagy több szépséghibával ne keressünk tökéletes és makulátlan formákat.

Ezen kívül a mi és a másik belső tulajdonságai is fontosak.

Úgy a szerencsés ha komplex egész embert nézve keresünk és válogatunk.

2017. jún. 24. 20:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nőnek írok, aki tetszik.

Szerencsére nem a nagyon megcsinált királylány jön be, hanem a szomszédlány típus :)

2017. jún. 24. 20:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is inkább a szomszédlány/könyvtároslány-típus jön be, és simán tudok szépnek tartani olyat is, akit mások sokan nem feltétlenül.

Nálam az emberi és a szellemi tulajdonságokban szigorú a szűrő.

25/F

2017. jún. 24. 20:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem úgy megy, hogy ugyanolyan szépet vagy nem. Aki bejön. Ha meg én nem jönnék be neki, akkor keresni kell tovább olyat, akivel kölcsönös lesz a vonzalom.
2017. jún. 24. 20:55
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
6.Vagyok, ja amúgy most jutott el az agyamig a kérdés első szava, én nem is tartozom a csúnyábbak közé; de a válaszom attól még mindig áll
2017. jún. 24. 21:00
 8/12 A kérdező kommentje:
A kérdés azért vetődött fel bennem mert sajnos eléggé felszínes vagyok külsőségeket tekintve de már 2. éve egyedül...
2017. jún. 24. 21:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
6-os írja jól.
2017. jún. 24. 22:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, azt hozzátenném, hogy nekem is inkább a könyvmoly-szomszédlány típus jön be!
2017. jún. 24. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!