Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne internetes társkeresés során felkelteni a nő érdeklődését?
Pénz, BMW, Mercedes, Brad Pitt.
De tényleg.
A nők több vasat tartanak a tűzben, és ezt a modern technika tökélyre fejlesztette, vagyis már rengeteget. Ha eljutsz az első randiig, akkor nem vagy atomronda, de lehet, hogy 5 esetből 4x van Nálad jobban kinéző férfi is. Vagy pénzesebb, vagy olyan, akihez egyből oda lehet költözni, vagy bármi más kézzelfogható előnye van. Még az is lehet, hogy Te vagy a pénzesebb, de nem vagy pénzszórós, vagy nem mutatod, akkor mást fognak választani.
Mindig akiből több hasznuk van. Megtehetik, ők választanak.
Pont az a válasz ,amiből nem kérsz! Sok pénz ,jó kinézet! Szerinted ahol csak néhány kép alapján döntenek, meg néhány számadatból (kor,kg,centi),ott mi számít? Csak a vetítés! Ha nem vetítesz akkor soha nem jutsz el a személyes találkozásig.
No meg ott van az ,hogy a nők nagy része csak udvaroltatni jár fel ilyen oldalakra, növeli az egójukat- ami amúgy is magas-,hogy naponta tucatnyi "rajongó" ír nekik ők meg élvezettel lekoptatják őket. Hogy veled egyáltalán szóba által írásban, annak is örülhetsz.
4 -es. Tökéletesen igazad van. Csak én azért udvaroltatok mert alacsony az önértékelésem.
Azért a férfiakat se kell félteni...
Sziasztok!
Azt kell mondjam, igazat kell adnom a válaszaitoknak, sajnos nagyon a külsőségek és a felszínesség az, ami mérvadó. Én azonban kitartóan keresem azt a nőt, aki a személyiségemet is szeretné megismerni és a társat, embert látja bennem, nem kizárólag az anyagi biztonságot. Baromi nehéz, tudom, nem adom fel, igyekszem a mai kor igényeihez igazodni. Egyik kollégámmal, aki hasonló cipőben jár, megbeszéltük, hogy csinálunk közös képet, amin öltönyben, divatosan és egy sportkocsi előtt fogunk pózolni...kíváncsi leszek.
Nekem tetszenek a céljaid, és amit leírsz, de az internetes társkereső nem jó eszköz erre. Egymást erősítő hatásként kiszelektálódnak az ilyen férfiak, mint Te, és ez kiszelektálja szerintem azokat a nőket is, akik nem pénzes jóképű kigyúrt adócsalót keresnek, mert azoknak meg gondolom elegük lesz a majmokból.
Én használtam ilyen oldalakat, és egyik komoly kapcsolatom se innen lett. Olyan erős férfitöbblet van (általában 1:5), hogy bármilyen más módszerrel ezerszer jobb nőm lett, mint amire egy ilyen helyen esélyem lett volna. Arra volt nekem jó, hogy tanultam, tapasztalatot szereztem, és néhány fiatal, a testét mutogató bombázónak fizetős ajánlatokat tettem, amin néha megsértődtek, néha nem válaszoltak, néha meg a nap vége azzal telt, hogy a teraszon ültem a nyugágyban, és a napközben kinézett lány térdelt előttem a székpárnán, és szopta a farkamat.
9 - es. Senkiben se keltek hamis reményeket. Tudtommal még senki sem dőlt zokogva a klaviatúrára...
Az utolsó kis nyugágyas jeleneteddel mindent elmondtál miért is nem szabad ezeket a dolgokat véresen komolyan venni.
A könnyű eset sz*pni fog, a nehéz pedig szívni.
A jókívánságaidat meg megtarthatod köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!