Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TTP80 kérdése:

Hogyan lehetne internetes társkeresés során felkelteni a nő érdeklődését?

Figyelt kérdés
Nagy kihívás interneten ismerkedni társkeresés céljából. Mindig konkrétan kitérek, hogy mit szeretnék, sokszor, szerencsére el is indul a levelezés, csetelés, személyes találkozások is, nem panaszkodom. Azonban azt tapasztalom, hogy egy idő után a nők részéről elhal az érdeklődés, nagyon-nagyon ritka az, aki saját önszántából érdeklődik irántam ezután, hogy vagyok, találkozunk-e...stb. Szinte mindig azt a választ kapom, hogy rendes, komoly férfi vagyok, azonban "csak" a barátságot tudják felajánlani. Röhely, hogy azért döntenek így, mert nem akarnak csalódást nekem, még azok is, akikkel a személyes beszélgetések során számtalan közös érdeklődés, kapcsolódási pont volt. Hogyan lehetne egy láthatatlan mágnesre (technikához) szert tenni, amely folyamatosan életben tartja a nő részéről az érdeklődést? Pénz BMW, Mercedes, Brad Pitt féle válaszokat köszönöm nem kérek, nevetségesnek tartom az ilyeneket. 36 F
2016. jún. 18. 13:11
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

a leírtak mind szép és jók.... de..

ez az egész nem más, mint

önmutogatás

beképzelt hozzáállás a társkereséshez

autóval, pénzzel való hencegés

emberileg ezek az emberek hulladékok, hiába érték el esetleg maguk erejéből az autót, pénzt, lakást, hiszen utána erre alapozzák az esélyeiket, ezzel maguknak beismerve hogy ezek nélkül egy nullák voltak előző életükben

Egy normális embernek van 1 autója, ami a munkaeszköze vagy kényelmi szempontból vásárolt holmija, hiszen jobb egy bőrülésben terpeszkedni mialatt kint szakad az eső, minthogy szarrá ázni szatyorral a kezedben

A pénz meg azért van hogy ne kelljen kiszolgáltatott helyzetben lenned, nem függsz egyik hónapról a másikra egy állástól vagy valakinek a kedvétől

Tehát, az igazi ismerkedés úgy indul, hogy ezek ott vannak neked a háttérbe és kezdődhet a normális beszélgetés... ha pedig a lány minden másodpercben arra vár, hogy mikor hozod fel ezeket, majd unottan lepattint, akkor nem is baj, hisz ki tud boldogan élni olyan nővel, aki előtt idézem valamelyikőtöket: "villogni" kelljen egy "társkeresőn"?

2016. jún. 29. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!