Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TTP80 kérdése:

Hogyan lehetne internetes társkeresés során felkelteni a nő érdeklődését?

Figyelt kérdés
Nagy kihívás interneten ismerkedni társkeresés céljából. Mindig konkrétan kitérek, hogy mit szeretnék, sokszor, szerencsére el is indul a levelezés, csetelés, személyes találkozások is, nem panaszkodom. Azonban azt tapasztalom, hogy egy idő után a nők részéről elhal az érdeklődés, nagyon-nagyon ritka az, aki saját önszántából érdeklődik irántam ezután, hogy vagyok, találkozunk-e...stb. Szinte mindig azt a választ kapom, hogy rendes, komoly férfi vagyok, azonban "csak" a barátságot tudják felajánlani. Röhely, hogy azért döntenek így, mert nem akarnak csalódást nekem, még azok is, akikkel a személyes beszélgetések során számtalan közös érdeklődés, kapcsolódási pont volt. Hogyan lehetne egy láthatatlan mágnesre (technikához) szert tenni, amely folyamatosan életben tartja a nő részéről az érdeklődést? Pénz BMW, Mercedes, Brad Pitt féle válaszokat köszönöm nem kérek, nevetségesnek tartom az ilyeneket. 36 F
2016. jún. 18. 13:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%

Legyél velük megértő, kedveskedő, humoros.

(Ugye nem veszed komolyan a válaszomat? :D A fentebbi hozzászólásokkal tökéletesen egyetértek.)

2016. jún. 18. 14:10
 12/21 anonim ***** válasza:

filmbe lévő életet kell mutatni. Utazásokkal, nyaralásokkal, extrém sportokkal.. olyat amit más nem tud.

Pl ki az akinek vonzó, hogy napi 12 órát melózik a hét 6 napján. Vele nem lehet programot összehozni, együtt lenni stb.

De aki nyaral, annak nem munka az élete. + egyik csaj se akar a 4 fal közt ülni állandóan.

próbáld ki. csinálj egy ilyen "álomprofilt" meglátod, a nők maguktól fognak rád írni és érdeklődni.

2016. jún. 18. 15:34
 13/21 anonim ***** válasza:
71%
Telomról nyomom, szal nem fogok regényt írni, de neked valszeg az lesz a gondod, sok férfival egyetemben, hogy a "rendessrác" megközelítéssel próbálsz a nők közelébe jutni. Igazi lelkitársként prezentálod magad és ezzel gyakorlatilag magadat küldöd be a barátzónába, mert nem férfiként tekintenek rád. Mert nem tudnak. Barátnőjük leszel. A nők egy határozott, domináns férfit akarnak maguknak, aki lerendezi őket az ágyban és mellesleg nem baj, ha emberileg is rendben van. Tehát a lényeg, hogy a lehető legrövidebbre fogd a levelezést és egy pár körön belül már hívd randira, mondjuk a 3-4. kör után már csak romlanak az esélyeid. Ha meg randi van, akkor fokozatosan rámozdulni a hölgyre, közben figyelni a reakcióját. Ha bejössz neki, pozitívan fog reagálni. Ami fontos, hogy jelezd egyértelműen, neked vannak szexuális igényeid, tehát szó sem lehet barátságról. Neki kell döntenie, akar-e. Ez ugyan kockázatos, mert sok esetben elutasításban lesz részed, de legalább tökös voltál és ezt sok nő értékeli. És ha nem is jön be mindig, még mindig jobb, mint ha 100%-osan a barátzónába landolnál, mint ahogy eddig tetted.
2016. jún. 18. 15:58
 14/21 A kérdező kommentje:
13-as, olvasva a reagálásodat, mintha a kollégámat hallanám. Ő is azt csinálja, amit leírtál, és majd minden hétvégén más nővel van. Most kérdezem: jó ez? Lehet valakinek az. Számomra nem. Az a szörnyű, hogy a mai értékrend ennek a gyors, határozott tökös bevállalós hozzáállásnak ad igazat. Nem tudom és nem is akarom megváltoztatni az értékrendemet, mert az nem én lennék. Nem minden nő van oda a csődörökért, vagány férfiakért, sőt vannak olyanok, akiknek ez a mentalitás kifejezetten visszataszító. Valahol mindenkinek megvan a párja, de iszonyat nehéz megtalálni, rálelni. Az az igazi férfi, aki kiáll a céljaiért, az igazáért és kitartóan küzd, akár a társkeresésről vagy az élet bármely területéről van is szó.
2016. jún. 18. 16:38
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen mert ez a megamacsó lealázó kivagyi stílus ami bejön a nők 90%-ának.

A maradékra kivételre is lehet hajtani,de ugye matematikailag roppant kicsi az esély hogy ebből a maradék 10%-ból akiknek a többsége már rég foglalt,tehát az a 10% valójában maximum 3-4 % - térben és időben is találkozzatok .No és korban is megfeleljetek ,és még valami csoda folytán netalán tetszetek is egymásnak. Lottó 5-ös szintű nyerési esélyed van,vagyis minimális. Akkor már inkább játszik valaki kaparós sorsjeggyel mint a haverod ,ahol lehet kisebb a nyeremény ,de minden 3. szelvény nyerő :D

2016. jún. 18. 16:46
 16/21 anonim ***** válasza:
13-asként: nem azt mondtam, hogy dugd végig az összes csajt, hanem ha van olyan, aki tetszik és válaszol (ami már pozitív visszajelzés), akkor ne húzd az időt, mert magad ellen dolgozol. Randin sem kell egyből felrángatni szobára a hölgyet, elég, ha először csak futólag megérinted kezét és figyeled hogy reagál, a lényeg, hogy jelezd(!!!), mit akarsz. A nők rosszul vannak a tutyimutyi férfiaktól.
2016. jún. 18. 17:19
 17/21 anonim ***** válasza:

Ki akar egy olyan társat magának, akit így kellett megszerezni, mert magától le se szart?

Kelts gazdag férfi benyomást, legyél ilyen, olyan, de ne önmagad... Mintha valami kutyát kéne hülyíteni, hogy engedelmeskedjen, de ehhez előtte át kell verni.

2016. jún. 20. 09:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Engem a pénz nem érdekel ismerkedésnél. Ha valaki kocsival pózol azt lövöm is ki. Kivéve, ha egy Mustang, mert azt imádom. :) :) :) A külső fontosabb, de az is minimálisan. Ne legyél két fejjel alacsonyabb és tiszta ragya (igénytelenségből) és az elég. Sokkal fontosabb, hogy felkeltsd az érdeklődésemet, érezzem, hogy egy hullámohosszon vagyunk, el tudjam képzelni veled a jövőt. Én nem egyéjszakás kalandot meg rövidke kapcsolatokat keresek, hanem komoly szándékaim vannak...
2016. jún. 29. 08:04
 19/21 anonim ***** válasza:
A netes társkeresők olyanok, mint a diszkó. VILLOGJ és játszd az agyad, különben nem vesznek észre.
2016. jún. 29. 09:16
 20/21 anonim ***** válasza:

Kivéve, ha egy Mustang, mert azt imádom. :) :) :)

A nők többsége meg ezt írná: Kivéve, ha egy BMW/Merci mert azt imádom.

:D

2016. jún. 29. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!