Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit tapasztaltok ismerkedés során, milyenek a mai férfiak, mi jellemzi őket?
A 70százalékuk egy idióta ,a nöknek is.
N25
Online nem ismerkedem... offline: ha nem vagy modellalkat és/vagy nem mosolyogsz 24/7, akkor normális férfi ritkán jön oda ismerkedni, mert közülük is a csúnyácskábbak is a vékony, feszes testű, egészséges hosszú hajú, makulátlan bőrű, babaarcú lányokra mennek. Az elképzelhető, hogy odajött vmi ürüggyel, hogy "mennyi az idő?", de nem vitte tovább a beszélgetés fonalát, szóval ha ilyen érdeklődőm volt, arról nem tudhatom, hogy tényleg csak megkérdezett vmit, vagy csak ismerkedni akart.
Aki oda mer jönni, na az tényleg az a kategória, aki vagy csak dugni akar, és mindenkinél bepróbálkozik, akinek p...i van a lába között, vagy über igénytelen, mocskos, büdös, nagyapám korú, és ő nyilván örülne egy ápolt fiatal nőnek... csak nekem meg ő nem pálya... nem nagy elvárás, hogy korban hozzám illő párom legyen, aki ismeri a sampont és a tusfürdőt vagy a szappant. Ezek közül sok még iszonyat bunkó és primitív is, a lekoptatást nem akarja elfogadni, első mondata az, hogy "Jó a csöcsöd", "B...nálak"...
Szerencsémre egyetemen megismertem vkit, aki megfelelt a sztem nem túlzott elvárásaimnak, és vonzódtam is hozzá, és akivel azóta is boldog kapcsolatban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!