Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mit tapasztaltok ismerkedés során, milyenek a mai férfiak, mi jellemzi őket?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 27. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A 70százalékuk egy idióta ,a nöknek is.

N25

2017. ápr. 27. 16:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Bár fiú vagyok,de megtudom erősíteni hogy a férfiak között is sok az idióta,én szeretnék barátnőt,de úgy is keresem hogy ne olyat fogjak ki mint az exem,na de haverom állandóan sír hogy nem talál barátnőt,de közbe állandóan egyéjszakásokat keres,de közben szid minden nőt,de gondolom a nőknél is vannak ilyenek mint a haverom.
2017. ápr. 27. 16:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Online nem ismerkedem... offline: ha nem vagy modellalkat és/vagy nem mosolyogsz 24/7, akkor normális férfi ritkán jön oda ismerkedni, mert közülük is a csúnyácskábbak is a vékony, feszes testű, egészséges hosszú hajú, makulátlan bőrű, babaarcú lányokra mennek. Az elképzelhető, hogy odajött vmi ürüggyel, hogy "mennyi az idő?", de nem vitte tovább a beszélgetés fonalát, szóval ha ilyen érdeklődőm volt, arról nem tudhatom, hogy tényleg csak megkérdezett vmit, vagy csak ismerkedni akart.

Aki oda mer jönni, na az tényleg az a kategória, aki vagy csak dugni akar, és mindenkinél bepróbálkozik, akinek p...i van a lába között, vagy über igénytelen, mocskos, büdös, nagyapám korú, és ő nyilván örülne egy ápolt fiatal nőnek... csak nekem meg ő nem pálya... nem nagy elvárás, hogy korban hozzám illő párom legyen, aki ismeri a sampont és a tusfürdőt vagy a szappant. Ezek közül sok még iszonyat bunkó és primitív is, a lekoptatást nem akarja elfogadni, első mondata az, hogy "Jó a csöcsöd", "B...nálak"...

Szerencsémre egyetemen megismertem vkit, aki megfelelt a sztem nem túlzott elvárásaimnak, és vonzódtam is hozzá, és akivel azóta is boldog kapcsolatban vagyunk.

2017. aug. 17. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!