Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki titkolja, hogy gyereke van az mire számít?
Nem tartom valóságosnak a történetedet, egy anya nem titkolja el a gyerekét.
Azt megértem ha ismerkedésnél nem ez az első dolog amit magáról közöl, hiszen még nem alakult ki kölcsönös bizalom, na de többszöri személyes találkozás esetén kizártnak tartom.
Én nyílt lapokkal szoktam játszani, van gyerekem, és ezt vállalom is az elején.
Azt gondolom, ezek a nők azt szeretnék, ha elsősorban nem anyaként definiálnák őket a férfiak, hanem nőként. Feltételezem, arra törekednek, ha megismeri őket a másik, és nőként szimpatikus, könnyebben elfogadja a férfi a vele járó "csomagot".
Legközelebb ez legyen az egyik első kéfdésed, nekem már van egy listám ilyen "apró" kérdésekkel.
Amúgy meg az ilyen nők totál felelőtlenek, és gátlástalanok. Már ezért sem kell. Tojt a kakukknak egy csibét, a kakukk persze lelépett, vagy ő tette ki, aztán most keres egy hímet aki fel is neveli az ő gyerekét.
#1 Ha hiszed ha nem sajnos ez létező jelenség.
Be kell valljam nem kérdeztem rá a családra ez tényleg óvatlan volt a részemről. legközelebb azért jobban terelem majd a témát ilyen dolgok irányába is.
Arra számít, hogy az ujja köré csavar, mielőtt megtudod, mert ha alapból tudnád, nem kellene. Rákérdezni sem kell, csak ki kell jelenteni, hogy a gyerek/más gyereke nálad felejtős. Így max az marad, aki esetleg próbál meggyőzni, hogy legyen közös.
32/f
Nem tudom, nálam kb azonnal feljőn a gyerek téma, ha nem a pasi hozza fel akkor én közlöm. Mivel már nem csak engem kell elfogadnia hanem a gyerekekkel együtt, amire sajnos sokan nem alkalmasak/ nem akarnak alkalmasak lenni!
N
Lehet itt a gyakorin sokat olvassa, hogy gyerekkel a kutyának sem fog kelleni.
Vannak nők, akik tényleg titkolják.
Én nem titkoltam soha senki előtt, hogy van egy gyerekem, és azt sem, hogy több nem lesz. Akinek kellettem, annak így is jó voltam. Akinek nem, azért meg nem kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!