Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki titkolja, hogy gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki titkolja, hogy gyereke van az mire számít?

Figyelt kérdés
Több alkalommal is megtörtént velem, hogy valaki kifelejtette az ismerkedős appban, oldalon a gyerek tényét. Ez még nem is nagyon érdekelt mert a beszégetésekben feljött és ilyenkor illedelmesen kalap,kabát meg is szakítottam az ismerkedést. Viszont több olyan alkalom is volt mikor csak a 3 találkozón vagy utána derült ki a gyerek létezése. Legutobb tegnap volt egy kínos bezélgetésemm ezzel a témával kapcolatban. Megismertem egy lányt Tinderen, Levelezős az x egyetem y szakán szeret sportolni stb.. Nagyon szimpatikus volt tehát ráírtam és már több alkalommal is találkoztunk úgy éreztem ő az a lány akit keresek. Erre tegnap küldött egy üzenetet, hogy személyesen beszélnünk kell. Elmondta, hogy van egy 3 éves fia akit mindennél jobban szeret. Kérdeztem, hogy ezt miért csak most mondja el. Mert bla bla biztos nem értettem volna meg a helyzetét. Udvariasan elmondtam neki, hogy ezt nem érzem fernek velem szemben és nem akarok gyereket főleg nem másét. Elköszöntem és fizettem. Ma kaptam egy levelet tőle. Leírta, hogy többre számított tőlem, jobb embernek gondolt, lehetnék megértőbb stb.. A vége viszont bicskanyitogató volt számomra "adok neked még egy esélyt, egy lehetőséget". Ő kamuzott nekem erre kapok egy lehetőséget. Komolyan, az ilyen nők mire számítanak?

2019. máj. 15. 13:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem nyugodtan írd meg neki, hogy az alapvetően tisztelendő dolog, hogy gyereke van, meg neveli és mindennél jobban szereti, de ad1 ez olyan súlyú dolog, ami azért egyáltalán nem mindegy, és te eleve nem gyerekes anyát kerestél, és ezután sem azt teszed, ad2 egyébként is közölhette volna előbb is, mert te ettől átverve érzed magad.

Már nem azért, mert ezzel tartoznál neki (ha jól értem ezt tulajdonképpen udvariasan elmondtad neki, innentől pedig részedről szerintem nyugodtan tekinthető lezártnak a történet), hanem hátha tanul belőle. Így félő, hogy csak annyi marad meg neki, hogy milyen szemét voltál, te leszel a hibás neki az egész történetben, és eszébe sem jut majd elgondolkozni rajta, hogy talán egy apróságot (szó szerint :D) ő is elfelejtett.

2019. máj. 15. 15:06
 12/24 anonim ***** válasza:
57%
Arra szamit, hogy ennyi ido alatt sikerul meggyoznie arrol, hogy o megeri a kellemetlenseget. Beprobalkozott, nem jott be. Sajnalom, hogy sok ilyenbe futottal bele. :( Ez az utolso tenyleg nagyon gaz volt.
2019. máj. 15. 15:59
 13/24 anonim ***** válasza:
41%

Hány éves vagy? Nem mindegy. Huszon, harmincévesen még talán talán oké, de efelett elég gáz ha még válogatsz is hogy ne legyen gyereke. Persze megteheted, de az esélyeid nulla.

Nem szép dolog hogy titkolta, tőled meg nem szép dolog hogy eleve kizársz valakit, csak mert van gyereke.

Eljön az az idő, amikor már az is mindegy lesz hogy 3 gyereke van.

A nőt ismerd meg, ne a körülményeit. (Mint írtam, ha negyven feletti vagy).

Nem értem, mi a baj vele hogy eddig nem hozta fel a témát? Vagy az hogy te nem tudsz tolerálni dolgokat?

2019. máj. 15. 16:23
 14/24 anonim ***** válasza:
59%

Az én párom (férfi) titkolta a gyerekét néhány hétig. Utána elmondta, és azt mondta ne haragudjak nem akart elveszíteni. Mivel minden stimmelt köztünk, elfogadtam, és mondtam neki,hogy nekem is van egy csak már idősebb :)...Minden rendben volt ezzel, abszolút megértettük miért nem akart a másik ezzel kezdeni.

Nem hiszem hogy másoknak nincsen titkolni valója, pl, azt is illene elmondani első randin ha valaki érzéketlen tuskó, mégse mondja. Ahogy ezer más dolgot nem mondanak az igazság bajnokai. Pl: van egy házam, de azt elfelejti hogy ja de anyukám is ott lakik az alsó szinten, ő becsületes, ja de azt elfelejti hogy azért szokott rendesen embereket szivatni, stb stb. A netes "becsülethuszárok" csak azt érik el hogy lassan az összes kicsit nehezebb sorsú (azaz 90 %) nőnemű élő ember messze ívben elkerül bármilyen, de bármilyen "adatlapot" és adatlap alapján ismerkedést.

2019. máj. 15. 17:26
 15/24 anonim ***** válasza:
23%

"Eljön az az idő, amikor már az is mindegy lesz hogy 3 gyereke van."

Akkor jon el az ido, amikor menni kell a hivatasosokhoz :D

2019. máj. 15. 17:45
 16/24 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon helyesen tetted hogy elküldted. Az ilyen csak egy balekot keres aki felneveli az alfa fattyát. én aztmondom nevelje csak aki telefröcskölte. Utánfutós nő meg még ő ad egy esélyt LOL
2019. máj. 15. 18:26
 17/24 anonim ***** válasza:
83%
Fiuk, aki osszehozta azt a gyereket lehet pont olyan omegahim, mint ti. Ti nem tudjatok milyen az igazi alfa, azok pont nem szorjak a magvukat mindenfele, mert tudatosan elik az eletuket. Vagy nagyon vigyaznak, hogy ne legyen gyerek, vagy pedig kepesek osszetartani a csaladjukat es nem valnak el ket ev utan. Nagyon melyen kell lenni ahhoz, ha szerintetek az alfasag egyenlo azzal, hogy dugott mar eleteben gumi nelkul...
2019. máj. 15. 18:37
 18/24 anonim ***** válasza:
25%

Egyébként a 8-asnak van igaza. Ennyit kellene tenned és minden megoldva. Legyél korrekt, mondd el az elején mik a szempontjaid, ne titkolózzál, meg beszélj mellé te se.

"Rákérdezni sem kell, csak ki kell jelenteni, hogy a gyerek/más gyereke nálad felejtős. Így max az marad, aki esetleg próbál meggyőzni, hogy legyen közös."

2019. máj. 15. 18:38
 19/24 anonim ***** válasza:
52%

Nem olvastam a válaszokat, de a férfiak is borzasztó kamugépek, szépen fedik azokat, amikről tudják, hogy mások leépítenék őket. Hitele van, beszédhibája, testi elváltozása, merevedési gondja, függő, a szüleivel él, az anyja a legjobb barátja, ápolja a szüleit, munkanélküli, nincsenek barátai, bizarr mentális gondja van(szorongás, tömegiszony, depresszió), durva szexuális fétise van, állatoknál irtózik a kutyáktól, macskáktól, de tele van a lakása pókkal, külföldön képzeli el a jövőjét, sosem akar házasodni, utálja a gyerekeket és nem akar, biszexuális, nem monogám hosszútávon, neki belefér a félrelépés, zsugori rettenetesen, nem is olyan magas, vagy annyi kiló, mint állítja, vegán, durván vallásos, érettségije sincs, napi 5x edz, politizál.

Egyszerűen mindenkinek van valami defektje, amiről sunnyog, mert tudja, hogy hosszútávúba kevesen mennének bele, ha elsőre megtudnák. A gyerek is egy közülük.

Szerintem az első találkozón kell elmondani legkésőbb minden cikit, ha komolyat akar az ember. Ha nem, akkor szabad titkolózni, de tisztázni kell a másikkal, hogy te csak szórakozni szeretnél, múlatni az időt.

2019. máj. 15. 19:24
 20/24 anonim ***** válasza:
30%
Jól tetted hogy lezártad az ismerkedést ! Csak egy balekot keresett aki fizeti a gyerek nevelést ! Ha nem így lett volna akkor azonnal közölte volna hogy van gyerek.
2019. máj. 15. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!