Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küldenek a férfiak sablonos üziket és aztán csodálkoznak ha nem kapnak választ, vagy ha meghal a beszélgetés? Miért nem olvassák el a bemutatkozó szöveget és arra alapozva kezdik el a beszélgetést?
Ha írok valamit a képére vagy a be mutatkozó szövegére, akkor nem ír, csak ha random életvezetési tanácsot adok az édesanyjának, neki vagy csak simán beszólok neki valamit... és ez miért van? :D
32/f
Ostoba kérdező és szurkolói: Miért van az, hogy sablon üzenetekkel előbbre jutok, mint a bemutatkozó szövegre reagálva?
Talán csak nem sunyin álszent vagy te is :D
Én vagyok a szexmentes házas férfi. Szóval nekem 10-ből 8-an visszaírtak. Ebből 4 találkozó. Ne ítéljetek el, az előzményeimet megtaláljátok az előző kérdéseknél. Természetesen ezekkel a nőkkel sincs szex.
Én már guru vagyok az ismerkedések területén, professzionális szintre fejlesztettem magam kínomban.
Most pontokba szedem, mit ahogyan a Nógrádi szokott gyakran beszélni.
1. Sokaknak nincs is bemutatkozó szövege, vagy pedig annyira minimális, hogy lehetetlen belekapaszkodni.
2. Hogyha mégis tudok a bemutatkozásra reagálni, nos enyhén szólva akkor sem viszik túlzásba a válaszolást.
3. Hogyha valaki egy "Szia, van kedved ismerkedni?" nyitóüzenetbe is beleköt, akkor az lehet, hogy nem is akar valójában ismerkedni, vagy pedig rendkívül válogatós. Írjon vissza, kezdjen el a levélíróval kommunikálni, és aztán meglátja, hogy mi lesz, hogy milyen az illető!
4. Ahogyan írta valaki, könnyű a nézőtérről vergődni.
5. A nőknek ki tiltotta meg a levélírást?
Az elején még én is írtam hosszabb szövegeket. De miután 10-ből 9 nő még annyira sem veszi a fáradságot, hogy egyáltalán reagáljon valamit és a maradék 1 is néhány üzenet után végleg elnámul, akkor egy idő után elég nehéz továbbra is motivált maradni és hosszabb szövegek megírására venni a fáradságot.
(de ettől függetlenül mégis megteszem, mert a remény hal meg utoljára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!