Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hogy mondjam el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy mondjam el, hogy Ő előtte már sokszor voltam fizetős lányokkal?

Figyelt kérdés

Nemrég , társkeresőn ismerkedtem meg egy kedves, intelligens, gyönyörű lánnyal. Egy randink már volt. Még nem volt köztünk semmi, csak a végén búcsúzáskor puszi. Most vasárnapra beszéltük meg a következő randit. Még nem beszéltem annyira a múltamról. Éppen ez a problémám, hogy nem halogathatom sokáig a dolgot.

Lányok, Hölgyek! Kérlek benneteket, segítsetek! Hogyan mondjam el ennek a rendes lánynak, hogy korábban igénybe vettem sok fizetős hölgy szolgáltatásait úgy, hogy ne hajtson el?

Tudom, tudom, aljas lúzer vagyok, meg minden, DE

-soha nem mertem idáig velük gumi nélkül csinálni.

-soha nem itattam le, nem erőszakoltam meg senkit!

-mindig szerettem és tiszteltem a nőket!

-nem rinyáltam itt, hogy jaj-jaj milyen rossz, hogy nincs most nőm, meg, hogy miért nem akar velem senki összejönni, meg milyenek a mai lányok.

Igen, tudom, gyarló vagyok, de ha már nagyon nő hiányom volt, kerestem fizetőset. Ha össze csapnak az ember feje fölött a hullámok, sokszor nincs sem kedve, sem ideje randizgatni. Marad ez, könnyebb, gyorsabb.

Sokak szemében most egy lúzer lehetek, de tudjátok, amikor gyönyörű lányok a mellbimbójukkal az arcomat cirógatták, meg nem csak az arcomat, hanem mást is, nem hogy lúzernek nem, de minimum egy félistennek érezhettem magam!!! Most már persze tudom, hogy ez egy illúzió, amiért az ember fizet, de gyönyörű illúzió. Hogy mondjam el ezt egy rendes lánynak úgy, hogy legyen folytatás? Kérlek, segítsetek ötletetekkel, véleményetekkel! Köszönöm!

2019. máj. 30. 21:37
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Nekem van férfi ismerősöm, aki már kurvzott. Nem ítélem el. Az alapján ítélem meg, amilyen. Biztosan tudom, hogy nem targyiasit senkit. Mindenkinek van múltja, amikor elmondta, akkor egy picit fura érzés volt, de nem kezdtem el rinyálni, hogy azonnal álljon félre a kocsival, mert én ilyen pasi mellett nem ülök. Teljesen őszintén jobb lenne, ha nem tette volna meg. De megtette, és ezt elfogadom.

A lényeg, hogy nyugodtan mondd el. De ne csak a semmiből, hanem amikor ilyen témákat beszéltek ki, valószínűleg a sokadik randin.

2019. máj. 31. 06:54
 32/44 anonim ***** válasza:
86%
Ha valakinek nem megy így, annak megy majd úgy. Én még sose voltam fizetőssel (nemfizetőssel sem mondjuk...), de ha elmennék, majd találnék párt, teljesen biztosan nem mondanám el neki. Egyébként azok a nők, akik azt sürgetik, hogy mondja el a csajnak, hozzátéve, hogy dobni fogja ezután: nektek ilyen idiótaság leírásakor mi zajlik le az elmétekben a vérködös férfigyűlöleten kívül?
2019. máj. 31. 06:59
 33/44 anonim ***** válasza:
Én semmit se titkoltam a múltamból annak aki szinten elmondott mindent. Aki nem, azt éreztem es akkor én is igy reagaltam...de a legtöbb dolog egyszer kiderül
2019. máj. 31. 08:11
 34/44 anonim ***** válasza:
#32 Sajnos ilyenekkel van tele ez a rovat, és az ilyeneket pontozzák fel.
2019. máj. 31. 08:33
 35/44 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező! A prostizas előtt a saját erényeiddel sikerült barátnőt vagy alkalmast összehoznod? Abban az esetben ne mond el neki a múltad mert nem fontos annyira. Viszont ha világ életedben luzernek tartottak a nők és elutasítottak, és ezért mentél fizetős lanyokhoz mert másképp szóba se álltak veled. Na abban az esetben jobb lenne elmondani a kiszemelt lánynak hogy hat igen szánalmas voltál mert nem kelettél kutyának sem, ezért fizettel korábban a szexert!
2019. máj. 31. 10:20
 36/44 anonim ***** válasza:
0%

"nektek ilyen idiótaság leírásakor mi zajlik le az elmétekben a vérködös férfigyűlöleten kívül?"

Vedeni akarjuk magunkat. Nem egyertelmu? Vedeni a betegsegektol, hogy masok, akik tudjak a titkot rajtunk rohogjenek es attol, hogy a parunknak esetleg maskor is kedve szottyanjon ilyen kalandokra.

Az onfelmentes bekapcsol. Regen is megmagyarazta maganak, hogy ez neki miert jar, kesobb is meg fogja. Akkor is az lesz a magyarazat, hogy amirol nem tudok az nem faj, oruljek, hogy nem hagy el, oruljek, hogy ad haza penzt, nem is szenvedek semmiben hianyt, es kulonben is o annyit dolgozik _ertunk_, ha meg ennyit is sajnalok tole akkor rohadjak meg egyedul a ferfigyuloletemben.

Ezert van ez a nagy ellenszenv, mert a dolgoknak kovetkezmenye van. A mult sosem mulik el nyomtalanul, minden elmeny formal minket es sok no nem akar olyan tarsat maganak, akit az evek ota tarto kotodes nelkuli szex formalt. Ezt azok a sracok is tudjak, akiknek nem kell kikapos lany. Nektek se kell es okkal. Nektek se kell semmit elfogadni, nem is ertem miert vagtok ezzel vissza, mindenki arra mond nemet, amire akar.

Azon meg en szoktam ertetlenkedni, hogy miert varja el mindenki a rendes lanyoktol, hogy masok lelket pucoljak tisztara? Miert kene minden bekat lenyelni, minden folott szemet hunyni? Nem eloszor latom itt, hogy irrealis alkalmazkodast varnak el a definicio szerinti rendes lanyoktol, akiknek keves es tartos kapcsolatuk volt, nincs kozuk az elet arnyekos oldalahoz. Mintha a pingvintol varnad el, hogy repuljon... Ilyen teren toleranciara sokkal alkalmasabbak azok az emberek, akikben szinten van ugymond toleralni valo.

2019. máj. 31. 12:00
 37/44 anonim ***** válasza:
#36 Ez így nem igaz, ferdítés, torz általánosítás. Vannak ilyen férfiak, az biztos. Mindkét nemben vannak tartós kapcsolatra alkalmatlan emberek. Viszont a többi férfi amiatt megy el, mert addig nem jött neki össze semmi, és ha esetleg ezután mégis sikerül, akkor felhagy ezzel. De szerintem az ilyen sikertelen férfiaknak van annyi önismeretük, hogy tudják vagy sejtsék magukról tapasztalat nélkül is, hogy alkalmasak-e vagy pedig nem tartós párkapcsolatra.
2019. máj. 31. 12:22
 38/44 anonim ***** válasza:

Az, hogy röhögnek mások emiatt, az a világ érzéketlensége miatt van. Az ismerősöknek emiatt nem is lenne muszáj elmondani ilyeneket, ha összejött egy friss pár, akinek ilyen helyzetben van a férfi tagja.

Aki eleve nem alkalmas tartós kapcsolatra, de mégis belemegy, az először más módot próbál keresni a megcsalásra. A fizetős az a végső megoldás számára, ha nem akad más. Tehát nem a prostituálton múlik ez a dolog, hogy megcsalja.

2019. máj. 31. 12:31
 39/44 anonim ***** válasza:
Ha egyáltalán röhögnek, ezt nem tettem hozzá az elején. Egy megértő ember az nem röhög ilyen dolgon.
2019. máj. 31. 12:33
 40/44 anonim ***** válasza:
Arra gondoltam, hogy a lanyon rohognek, hogy elhallgatnak elole dolgokat, hogy naiv, szerencsetlen, nem ura a sajat eletenek.
2019. máj. 31. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!