Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hogy mondjam el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy mondjam el, hogy Ő előtte már sokszor voltam fizetős lányokkal?

Figyelt kérdés

Nemrég , társkeresőn ismerkedtem meg egy kedves, intelligens, gyönyörű lánnyal. Egy randink már volt. Még nem volt köztünk semmi, csak a végén búcsúzáskor puszi. Most vasárnapra beszéltük meg a következő randit. Még nem beszéltem annyira a múltamról. Éppen ez a problémám, hogy nem halogathatom sokáig a dolgot.

Lányok, Hölgyek! Kérlek benneteket, segítsetek! Hogyan mondjam el ennek a rendes lánynak, hogy korábban igénybe vettem sok fizetős hölgy szolgáltatásait úgy, hogy ne hajtson el?

Tudom, tudom, aljas lúzer vagyok, meg minden, DE

-soha nem mertem idáig velük gumi nélkül csinálni.

-soha nem itattam le, nem erőszakoltam meg senkit!

-mindig szerettem és tiszteltem a nőket!

-nem rinyáltam itt, hogy jaj-jaj milyen rossz, hogy nincs most nőm, meg, hogy miért nem akar velem senki összejönni, meg milyenek a mai lányok.

Igen, tudom, gyarló vagyok, de ha már nagyon nő hiányom volt, kerestem fizetőset. Ha össze csapnak az ember feje fölött a hullámok, sokszor nincs sem kedve, sem ideje randizgatni. Marad ez, könnyebb, gyorsabb.

Sokak szemében most egy lúzer lehetek, de tudjátok, amikor gyönyörű lányok a mellbimbójukkal az arcomat cirógatták, meg nem csak az arcomat, hanem mást is, nem hogy lúzernek nem, de minimum egy félistennek érezhettem magam!!! Most már persze tudom, hogy ez egy illúzió, amiért az ember fizet, de gyönyörű illúzió. Hogy mondjam el ezt egy rendes lánynak úgy, hogy legyen folytatás? Kérlek, segítsetek ötletetekkel, véleményetekkel! Köszönöm!

2019. máj. 30. 21:37
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
59%
Miért kéne beszámolni róla ?
2019. máj. 30. 21:39
 2/44 anonim ***** válasza:
54%
Miért kellene elmondani?
 3/44 anonim ***** válasza:
61%

egyszerű, ne mondd el. szerintem a rendes nők 90%a kukázna ezek után.

zárd le magadban a múltat, és hallgass erről. nem kell feltétlen mindent tudnia a másiknak, csak elrontanád vele a dolgot.

4/44 anonim ***** válasza:
72%
Balázs ne mond el senkinek, csak problémád lesz belőle, tarts meg és felejtsd el egy életre.
2019. máj. 30. 21:40
 5/44 anonim ***** válasza:
28%
Sehogy. Egy ilyen titok elmondása felér kb egy meztelen kép küldéssel, szóval ha nem akarod, hogy a szakítás után problémáid legyenek belőle, megtudja a főnököd például, akkor maradj kussban!
2019. máj. 30. 21:41
 6/44 anonim ***** válasza:
81%

Ezt így mondd el neki!

Biztos értékelni fogja, hogy nem erőszakoltál meg senkit. Ez egy igen ritka és értékes erény!

Azért a 3H tesztet ne hagyjátok ki, nehogy később érjen meglepetés.

2019. máj. 30. 21:42
 7/44 anonim ***** válasza:
92%
Akkor és csak akkor mondd el, amikor a volt szeretők és exek kerülnek szóba
2019. máj. 30. 21:44
 8/44 anonim ***** válasza:
24%

SEHOGY!

Semmi köze hozzá, és sok liba úgysem értené, hogy ez férfisport.

2019. máj. 30. 21:46
 9/44 anonim ***** válasza:
22%

Sehogy!

Legalábbis ha ilyen előkerülne ismerkedés közben tuti akkor találkoznánk utoljára

2019. máj. 30. 21:48
 10/44 anonim ***** válasza:
74%
Én egész biztos ejteném a pasit ha ezt elmondaná, ez van, ezt nem venné be a gyomrom. Lehet amiatt is hogy anno nagyon régen láttam azt a K2 c magyar dokufilmet, iszonyat megalázó volt számomra ahogy lerendezték a nők a pasit..." na gyere ... mi az kész vagy már?" kb így.
2019. máj. 30. 21:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!