Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » El szeretnék menni fizetős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El szeretnék menni fizetős nőhöz, de egy kicsit félek, mert eddig mindig csak olyan lányokkal voltam akit ismertem. Szerintetek később meg fogom bánni, ha lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

Volt már alkalmim, de nem fizettem érte. 22 évesen gáz lenne prostihoz mennem?

Igazából az a nagy gond, hogy már rég szexeltem és nagyon vágyom már arra hogy megérintsen egy nő, meg hogy egy jót szexeljünk.:)

Szerintetek jó ötlet?

2019. ápr. 13. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Semmivel sem nagyobb gáz, mint ha pl. 40 évesen mennél el prostihoz.

Ha van pénzed rá, nyugodtan menj.

Az ilyen nők már mindenfélét láttak, sok helyzetben voltak, ha csak ez miatt parázol, sztem nincs miért.

Bár utólagosan megjegyezném, h ebben az a gáz, h "ingyen puncit" ilyen fiatalon sem vagy képes találni.

Mert ha csak azért akarnál menni, mert mondjuk izgatja a fantáziád, h: "vajon milyen lehet egy prostival?", az már egészen más dolog lenne.

2019. ápr. 13. 10:13
 2/8 A kérdező kommentje:

Na, igen emiatt gondolom gáznak, mert nem találok "ingyen puncit" :(

Meg barátnőt sem.

2019. ápr. 13. 10:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Az egészben tényleg csak az a gáz, h azért kéne prostihoz fordulnod, mert nem találsz egyetlen nőt sem.

Nem tudom, h milyen a külsőd, a stílusod, beszéded stb.

Ezek is közrejátszhatnak.

Talán lehet, h a nem megfelelő elvárásaiddal vannak gondok.

Ha vki ennyire nem képes találni magának megefelő embert (még szexre sem) általában ez szokott a fő probléma lenni. (Az elfoglalt üzlezembrtek az persze megint más.)

Sztem gondolkodj el ezen. Te ismered a legjobban magad és az elvárásaidat is.

2019. ápr. 13. 10:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem járok olyan helyekre ahol ismerkedni lehetne, és nem is beszélek sokat.
2019. ápr. 13. 10:47
 5/8 Drazicc ***** válasza:
Gratulálok azokanak a hozzászólóknak akik szerint gáz, ha valaki nem talál "nőt szexre"
2019. ápr. 13. 10:49
 6/8 anonim ***** válasza:

#5-ös

Nyugodtan le lehet pontozni, igenis gáz! Főleg a mai szabad, nyitott, szexközpontú világban!

Csak a lúzerek nem képesek találni!

A kérdezőnek szerencséje, h még nagyon fiatal és idővel fejlődhet még minden tekintetben! Szóval neki még nincs veszve semmi!

2019. ápr. 13. 11:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor próbálj picit nyitottabb lenni, olyan helyekre eljárni, ahol veled egykorú emberek társaságában lehetsz.

Elég egy nyílt rendezvény is.

De ha végképp nem vagy kimozdulós, akkor ismerkedj a neten, közössëgi oldalakon, sosen tudhatod kibe botlasz.

2019. ápr. 13. 11:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én szemben gáz.
2019. ápr. 13. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!