Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hogy mondjam el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy mondjam el, hogy Ő előtte már sokszor voltam fizetős lányokkal?

Figyelt kérdés

Nemrég , társkeresőn ismerkedtem meg egy kedves, intelligens, gyönyörű lánnyal. Egy randink már volt. Még nem volt köztünk semmi, csak a végén búcsúzáskor puszi. Most vasárnapra beszéltük meg a következő randit. Még nem beszéltem annyira a múltamról. Éppen ez a problémám, hogy nem halogathatom sokáig a dolgot.

Lányok, Hölgyek! Kérlek benneteket, segítsetek! Hogyan mondjam el ennek a rendes lánynak, hogy korábban igénybe vettem sok fizetős hölgy szolgáltatásait úgy, hogy ne hajtson el?

Tudom, tudom, aljas lúzer vagyok, meg minden, DE

-soha nem mertem idáig velük gumi nélkül csinálni.

-soha nem itattam le, nem erőszakoltam meg senkit!

-mindig szerettem és tiszteltem a nőket!

-nem rinyáltam itt, hogy jaj-jaj milyen rossz, hogy nincs most nőm, meg, hogy miért nem akar velem senki összejönni, meg milyenek a mai lányok.

Igen, tudom, gyarló vagyok, de ha már nagyon nő hiányom volt, kerestem fizetőset. Ha össze csapnak az ember feje fölött a hullámok, sokszor nincs sem kedve, sem ideje randizgatni. Marad ez, könnyebb, gyorsabb.

Sokak szemében most egy lúzer lehetek, de tudjátok, amikor gyönyörű lányok a mellbimbójukkal az arcomat cirógatták, meg nem csak az arcomat, hanem mást is, nem hogy lúzernek nem, de minimum egy félistennek érezhettem magam!!! Most már persze tudom, hogy ez egy illúzió, amiért az ember fizet, de gyönyörű illúzió. Hogy mondjam el ezt egy rendes lánynak úgy, hogy legyen folytatás? Kérlek, segítsetek ötletetekkel, véleményetekkel! Köszönöm!

2019. máj. 30. 21:37
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
33%
" szerintem a rendes nők 90%a kukázna ezek után." Csak az idioták!!!! (Az meg talán nincs 90%?)
2019. máj. 30. 21:50
 12/44 anonim ***** válasza:
37%
Miért kéne elmondanod? Én sose kérdeztem egy pasitól se, és nem is jött szóba soha senkivel.
2019. máj. 30. 21:50
 13/44 anonim ***** válasza:
82%

miért vagyok attól idióta, hogy

1) nem tudok férfiként nézni arra, aki megvásárolt egy nőt, aki képes volt így élvezni a szexet

2) undorítónak tartom, nem akarok hozzáérni ezek után.

és hidd el, a legtöbb nőben ez futna át elsőre!

2019. máj. 30. 21:52
 14/44 A kérdező kommentje:
12-es lehet, idióta vagyok, de lelkiismeret furdalás miatt. Meg lehet, naiv is, de ha én őszinte vagyok, remélném, hogy ő is az lenne velem.
2019. máj. 30. 21:53
 15/44 anonim ***** válasza:
80%
Akkor gondolom, az se probléma, ha ő nem mondja el, hogy egyébként a két kapcsolata mellett, amiről tudsz, volt még 20-25 egyéjszakás kapcsolata. Annyi a különbség, hogy neki nem kell ezért fizetnie.
2019. máj. 30. 21:54
 16/44 anonim ***** válasza:
17%
Lelkifurdalásod van olyan dolog miatt,ami azelőtt történt,hogy őt egyáltalán megismerted? Az igen :D
2019. máj. 30. 21:56
 17/44 A kérdező kommentje:

13-as nem a nőt vettem meg, csak a szolgáltatását vettem igénybe! Soha nem követeltem, hanem mindig kértem!

És az őszinteség?

Egy igazi férfi szerintem vállalja a tetteit. soha nem voltam sunyi alak. Lehet, hogy kellene?

2019. máj. 30. 21:58
 18/44 anonim ***** válasza:
21%
Viccesek a női hozzászólók :D
2019. máj. 30. 21:59
 19/44 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező!

A jó kapcsolat titka, a titoktartás!

Főleg egymás előtt!

Ő sem fogja elmondani, hogy volt 5 abortusza, meg vagy 3 feka kanja, meg trippere.

SOHA NE LEGYÉL ŐSZINTE! Ő sem lesz az!

Ha mégis elmondod, akkor ne sipítozz, ha kirak a kis liba.

2019. máj. 30. 22:01
 20/44 anonim ***** válasza:
28%

15. EGY ISTENCSÁSZÁR VAGYOL!!!

Igen, a férfinek fizetnie kell, ezzel a nők szemében egy féreggé válik.

Ellenben a lány csak kísérletezik, meg amúgy is a pasik a férgek, mert nem hívták vissza. >:)

2019. máj. 30. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!