Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hogy mondjam el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy mondjam el, hogy Ő előtte már sokszor voltam fizetős lányokkal?

Figyelt kérdés

Nemrég , társkeresőn ismerkedtem meg egy kedves, intelligens, gyönyörű lánnyal. Egy randink már volt. Még nem volt köztünk semmi, csak a végén búcsúzáskor puszi. Most vasárnapra beszéltük meg a következő randit. Még nem beszéltem annyira a múltamról. Éppen ez a problémám, hogy nem halogathatom sokáig a dolgot.

Lányok, Hölgyek! Kérlek benneteket, segítsetek! Hogyan mondjam el ennek a rendes lánynak, hogy korábban igénybe vettem sok fizetős hölgy szolgáltatásait úgy, hogy ne hajtson el?

Tudom, tudom, aljas lúzer vagyok, meg minden, DE

-soha nem mertem idáig velük gumi nélkül csinálni.

-soha nem itattam le, nem erőszakoltam meg senkit!

-mindig szerettem és tiszteltem a nőket!

-nem rinyáltam itt, hogy jaj-jaj milyen rossz, hogy nincs most nőm, meg, hogy miért nem akar velem senki összejönni, meg milyenek a mai lányok.

Igen, tudom, gyarló vagyok, de ha már nagyon nő hiányom volt, kerestem fizetőset. Ha össze csapnak az ember feje fölött a hullámok, sokszor nincs sem kedve, sem ideje randizgatni. Marad ez, könnyebb, gyorsabb.

Sokak szemében most egy lúzer lehetek, de tudjátok, amikor gyönyörű lányok a mellbimbójukkal az arcomat cirógatták, meg nem csak az arcomat, hanem mást is, nem hogy lúzernek nem, de minimum egy félistennek érezhettem magam!!! Most már persze tudom, hogy ez egy illúzió, amiért az ember fizet, de gyönyörű illúzió. Hogy mondjam el ezt egy rendes lánynak úgy, hogy legyen folytatás? Kérlek, segítsetek ötletetekkel, véleményetekkel! Köszönöm!

2019. máj. 30. 21:37
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
39%

Nőként azt mobdom, hogy ne mondd el.

Én korántsem vagyok annyira kiaksdva rajta, mint az idevirogató többség, de nem akarnám tudni.

Lassan 20 éve vagyok kapcsolatban ugyanazzal az emberrel és ebből 17 év házasság. És semmit sem tudok az exeiről. Nem is akarok. Annyi, hogy ne tartsa velük a kapcsolatot. De ezt kérnem sem kell

2019. máj. 30. 22:13
 22/44 anonim ***** válasza:
69%
Mi szivattunk valakit aki prostizott. Vagyis nem szivattuk hanem csak azt mondtuk szerezzen nőt úgy mint mi, ingyen sármmal. Persze nem nézett ki olyan jól mint mi:-)Ő ilyen alja rasszista dumával igyekezett visszavágni hogy olyanok vagyunk mint a kisebbségiek mert” mi ingyen kapjuk mindazt amiért ő dolgozik”. Azóta nem haverkodunk
2019. máj. 30. 22:18
 23/44 anonim ***** válasza:
38%

22.-nek.

NINCS ingyen nő!

Amikor megveszel "magadnak" egy jó órát, menő kocsit, akkor is a csajozás miatt veszed.

A csaj piáját, vacsiját, virágot,...te is fizeted!

Kis naív.

2019. máj. 30. 22:23
 24/44 anonim ***** válasza:
0%

18: te is arra gondolsz, hogy néhány női hozzászóló úgy ír itt, mintha a középkorban lennénk?

"Fujjj, undorító, nem kell, hozzá se érnék ezután, fujjj!"

Tiszta tragikomédia tényleg. De tudom , ezeknek a középkorból itt ragadt női lényeknek hiába magyarázzák el, hogy a prostitúció a modern világ szerves része. Sőt, mi az, hogy modern világ? Ez egyenesen a legrégebbi munka, amire mindig is szükség volt, van, és lesz.

Az a baj, hogy nem lehet tudni, hogy ez a lány is esetleg nem egy ilyen középkori marslakó-e, mert akkor baj van. De ne beszélj erről egyelőre, aztán majd kiderül, hogy mi lesz. Még nagyon az elején tart a dolog.

2019. máj. 30. 22:26
 25/44 anonim ***** válasza:
25%

19esnek igaza van

Amugy minek kellene elmondanod? Az a múlt és kész. Nekünk pasiknak marad a fizetős lány míg a nőknek ingyen jut a szex akár alkalmi alapon. Ők se mondják el hogy 25 éves korukra átlagosan 8 férfival voltak,lenyelték belelőtték az anyagot oda ahová most téged enged. Es azt se fogják elmondani hogy hány párjukat dobták a kukába vagy csalták meg.

Kölcsönös titoktartás a fő!

Egy 31 éves pincérlányt fektettem le pár hónapja. Neki elmondása szerint 22 partnere volt ami nem is sok mert 15 évesen kezdte ez az átlag meg nincs évi 2 pasi sem...más a felfogásuk. De azért 22 ember ül egy osztályban.

Vagy 2 focicsapat.....

2019. máj. 30. 22:28
 26/44 anonim ***** válasza:
39%
Nagyon viccesek voltatok 22-es, kb. annyira, mint ha egy mozgáskorlátozotatt kiröhögtetek volna, mert nem tud lefutni, gratulálok, jár a keksz.
2019. máj. 30. 22:42
 27/44 anonim ***** válasza:
87%

Azért a titkolózás kicsit meredek. Én nem akarnék olyannal lenni, akiről semmit sem tudok. Ez azért elég fontos. Betegséget pedig gumival is össze lehet szedni. Nem vagyok a tesztek híve, de ilyenkor az sem árt...

A "könnyű" embereket meg ne keverjük már a másképp gondolkodókkal... Joga van tudni. Belém sem rakná egy olyan ember, aki előttem 20 másikban járt, az fix. Eleve el sem jutnánk a szexig, mert még ha tagadja is, kibukik ha egy kis esze van az embernek. :) (Fél)idegenekkel nem kell lefeküdni, még manapság sem. Aki úgy nyilatkozik egy szemérmesebbről hogy "liba", a nőkről általában meg hogy "megfektetem", az keresse meg a saját foltját a qrvák között. Eleve nincs más mellett keresnivalója, úgyhogy nincs miről beszélni. Ez ilyen egyszerű.

2019. máj. 30. 22:48
 28/44 anonim ***** válasza:
40%

Ha nő vagy és kiderülnek valamilyen mocskosságok a múltadról, akkor a pasinak azt el kell fogadnia, különben egy szemét féreg, aki nem tudja értékelni, hogy megváltoztál.

De ha férfi vagy és kiderül a múltadról valami, akkor az teljes mértékben elfogadható ha a nők ezután hozzád sem akarnak többet érni sem.

Ezt nevezik úgy, hogy „egyenlők és egyenlőbbek”.

2019. máj. 30. 23:34
 29/44 anonim ***** válasza:
62%

Ne feledjük hogy az öngyilkosok 73 % a férfi. Egyik vezető ok a szerelem!

Utolsohoz annyot hozzáfűznék hogy az emberi természet örök nincs olyan hogy megváltozott. May elfedte azt a dolgot. Aki egyszer mondjuk megcsalta párját az máskor is meg fogja.

2019. máj. 30. 23:42
 30/44 anonim ***** válasza:
36%

Ez nincs minden egyes esetben így. Azt elismerem, hogy az esetek döntő részében nem változnak az emberek. De nagyon ritkán hatalmas elhatározással önmagukat túllépve egyesek képesek megváltozni. Pl nagyapán régen alkoholista volt, de nagyanyám mondta, hogy el fogja hagyni ha így folytatja. Nagyapám elhatározta, hogy leteszi az italt. És tényleg megtette, már évtizedek óta egyetlenegy csöpp alkoholt sem ivott.

Noha ilyen jellegű változás ritka, de néha előfordul.

Viszont nők esetében még ilyet nem tapasztaltam.

2019. máj. 31. 00:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!