Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha emberek közé nem járok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha emberek közé nem járok, barátaim nincsenek, de Facebookon állítólag illetlenség társkeresési céllal írni, idegen nőket élőben megszólítani pedig visszataszító, akkor mégis hol lehetne ismerkednem?

Figyelt kérdés
2019. máj. 28. 18:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
42%

Ha ne szóljak bele, akkor ne gyere ide hisztizni. Menj és beszéld meg egy barátoddal a bajodat. Jaaaah. Hogy olyan neked nincs?

Ez nem a pszichológusod magánrendelése.

2019. máj. 28. 21:50
 22/27 A kérdező kommentje:

@21

Te, figyumá, ki a franc kért magánrendelést? Te jelentkeztél önkéntesen, hogy megmondd a SZERINTED tutit, hadd tartsam már fenn a jogot, hogy válaszoljak a sületlenségedre. Pláne, hogy te most nyilvánosan röhögtetted ki magadat, mert ugye megindokolni neked sem sikerült, hogy miért akkora hattttalmas!!! jellemhiba, ha valaki nem akar emberek közt lenni, miután pont emiatt fakadtál ki. Semmit nem veszítettünk volna, ha nem kommentelsz, mert amúgy a válaszodnak a kérdésem alapfelvetéséhez az ég adta egy világon semmi köze nem volt.

Ezzel egy időben meg mondjuk én is kiröhögtetem magamat, mert a kelleténél jóval több időt fektetek abba, hogy válaszoljak neked.

2019. máj. 28. 21:59
 23/27 anonim ***** válasza:

Egy korsóval az "értelmes" gondolatra, a hozzádillő cimborákkal

[link]

2019. máj. 28. 22:04
 24/27 anonim ***** válasza:
társkereső oldalakon, vagy facebookos társkereső csoportokban.
2019. máj. 28. 22:33
 25/27 anonim ***** válasza:

A 16-os vagyok, korábbi 17-es, mert valakit töröltek közben. Kérdező, majd írj, hogy mi történt a lánnyal a boltban, meg hogy mit mondtál neki. Nagyon kíváncsi vagyok, látásból már biztosan ismer.

74%-os, én nem gyűlölöm a nőket, még ha ez is sejlik belőle első olvasásra. De néhányuk valóban nem a szívem csücskei így a hozzászólásaik alapján. Meg az ember egy idő után már gúnyos lesz néha a tehetetlenség és elkeseredettség miatt. A kinti, offline életben még nem vagyok nőkkel kapcsolatban, de úgy általában idegen emberekkel sem nagyon.

2019. máj. 29. 00:20
 26/27 anonim ***** válasza:
"meg nem vagyok nőkkel kapcsolatban" - ezt akartam írni
2019. máj. 29. 00:27
 27/27 anonim ***** válasza:
Én se járok sehova, neten próbálkozok, de azt érzem változtatni kéne ezen.
2019. máj. 29. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!