Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha emberek közé nem járok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha emberek közé nem járok, barátaim nincsenek, de Facebookon állítólag illetlenség társkeresési céllal írni, idegen nőket élőben megszólítani pedig visszataszító, akkor mégis hol lehetne ismerkednem?

Figyelt kérdés
2019. máj. 28. 18:48
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

@10

Nem tudom, a kérdést törölték-e, de volt talán délelőtt egy srác, aki a metrón ismerkedésről kérte ki a nők véleményét. És nem fogod elhinni, meg lett fenyegetve, hogy... hogy is volt? Könyékkel törik be az orrát? Másik kolléganője is megérkezett, aki aztán elmondta, hogy herótja van az ilyenektől és szánalmasnak tartja, ha odamennek hozzá. És nem ez az egy ilyen kérdés volt, amire ennyire ellenséges válaszok érkeztek, csak ez ugrott be elsőként. NEM én mondom, hogy undorító dolog odamenni nőhöz, hanem a nők, egyébként éppen ezért is lennék kíváncsi inkább az ő véleményükre, hogy akkor mégis mi a büdös francot kellene tennem szerintük.

2019. máj. 28. 19:11
 12/27 anonim ***** válasza:
40%
Random leszólítani lányokat az utcán szerintem sem a legjobb ötlet. Facebookon írni sem. De közösségbe járni célszerű lenne.
2019. máj. 28. 19:19
 13/27 anonim ***** válasza:
90%

Miért nem jársz emberek közé?Dolgozol, ugye, azt írod.

A gyakorit ne vedd alapul. itt ha minimális önbizalmad van még azt is elveszik, láthatod.

Nyugodtan szólítsd meg akit kiszemeltél, nincs ebben semmi. Csak legyél kellően udvarias, kedves, tapintatos.

Sokan ellene vannak a facés ismerkedésnek, vagy annak, ha valakit idegenként leszólítasz, de hidd el, így se mindenki elutasító. Csak össze kell szedned a bátorságod és nekiindulni.

2019. máj. 28. 19:28
 14/27 A kérdező kommentje:

Jó, de én nem vágyok társaságra, bár azt gondoltam, a kérdésből egyértelmű. :D Ha "megváltozok" (ami egyébként nem menne egyértelmű okokból kifolyóan), akkor azzal mire mennék? Az már nem én lennék.

Meg is válaszolom persze az elkerülhetetlen, "ha nem szereted az embereket, minek akarsz párt?" c. örökbecsűt. Rettentő egyszerű: minimális interakcióra nekem is szükségem van. Csak mondjuk én nem baráti kört keresek, csak egyetlen személyre vágyok, aki egyszerre barátom, legjobb barátom, lelki társam, párom és szexpartnerem. Jaaa, hogy nekem szexre (meg egyébiránt ölelésre, csókra, összebújásra) is szükségem lenne?! Skandallum! Valóban, az ilyen-olyan anyámat már, hogy 25 évesen kíváncsi lennék, milyen a szexualitást megélni, tényleg főbenjáró bűn... :D

2019. máj. 28. 19:29
 15/27 anonim ***** válasza:
73%
Te nem párt keresel, hanem gazdatestet. Ez elől meg érthető okokból menekül minden nő.
2019. máj. 28. 19:39
 16/27 anonim ***** válasza:
27%

Hát én is ezt kérdem kb. ezer éve és ezer kérdőjellel ellátva.

Feltettem egy kérdést a múltkor, hogy miért mindig ugyanazokat a hasznavehetetlen dolgokat írják "közösség" gyanánt. (kb. munkahely, sport, hobbi, tánc, könyvtár, koncert meg ilyenek). Mintha minden ember járna ilyen helyekre, az otthoni hobbikról nem is beszélve, amihez nem kell eljárni sehová, mert nekem olyanok vannak. Barátaim azok nekem sincsenek egyébként.

Hát kb. mustárral és chilis szósszal ették meg a fejemet, hogy mégis mit képzelek, hogy nem akarok tenni semmit.

Persze, utcán, járművön meg boltban bezzeg oda ne menjünk szegénykékhez, mert menten teli lesz a liberójuk az ijedtségtől, és még a végén tárcsázni merészelik a rendőrbácsit.

Facebookon meg szintén ne írjon az ember, mert zaklatásnak vesznek pár sort a képernyőn, és az egyébként sem társkereső oldal. Persze, a társkeresőkön meg sz..nak visszaírni egy büdös mondatot is. Komolyan mondom, az eszem megáll! Rájuk nézni még szabad egyáltalán?

Akik meg azt írják, hogy ha tetszik nekik az illető, akkor lehet szó ismerkedésről, hát ezzel sajnos megint nem vagyunk előrébb, mert ehhez ugye oda kell menni és megszólítani, előre tehát nem lehet tudni, hogy tetszenénk-e. Tehát túl nagy a kockázat minden tekintetben.

Az ilyenek marhára el lehetnek kényeztetve az ismerkedési lehetőségektől, és el nem tudják képzelni, hogy milyen lehet a mi helyzetünk.

2019. máj. 28. 19:43
 17/27 anonim ***** válasza:
78%

17-es: te gyűlölöd a nőket.

Komolyan emberek: ha egy barátom se lenne, nem az zavarna, hogy még szűz vagyok, hanem hogy nincs egy barátom se.

2019. máj. 28. 19:54
 18/27 anonim ***** válasza:
14%

Te még hiszel abban a fogalomban, hogy barátság? Naiv vagy... Emlékeztetsz a 6 évvel korábbi önmagamra. Persze azóta megtanultam, hogy "barátság" nem létezik, csak haverság max.

2019. máj. 28. 20:08
 19/27 A kérdező kommentje:

@14

Been there, done that. Pontosan azt vártam ettől az oldaltól, hogy esetleg némi önbizalmat és pozitív megerősítést, netán biztatást kapok, erre mi van? Még én vagyok a köcsög, mert párt akarok, lassan számonkérik rajtam, hogy minek születtem meg. A lányhoz, ha látom, oda fogok menni hozzá (a szomszéd boltban dolgozik), csak ahogy látom, már most fel kell készülnöm a csalódásra. Tök jó, abból még nem ért pont elég 25 év alatt...

@17

Tudom, válaszoltam is a kérdésedre, egyet is értettem veled, le is lettem pontozva értelemszerűen.

@18

Te tényleg nem fogod fel ugye, hogy saját döntésemből nincsenek barátaim? :D Már csak III.Edricus Anxious válaszával egyetértve sem, mert a "barát" mint fogalom úgy nagyjából az unikornisokkal egyenértékű. De egyébként sem vágom, miért nem lehet elfogadni, ha valakinek mások az igényei - és nekem most ne gyere azzal, hogy társadalom, meg az ember társas lény (egyébként krvára nem), aki nem vágyik társaságra, az defektes, mert ezeket már ezerszer eldurrogtatták ezen a fórumon is, csak éppen ezt érvekkel alátámasztania már senkinek nem sikerült. Nem vágyok baráti körre, kész, pont. Mi ebben olyan hihetetlen és egyenesen botrányos?

U.i.: ha huszonéves korodban szűz lennél te is, hidd el, hogy semmi máson nem járna az agyad, csak azon, hogy nem kellesz senkinek. ;) Magas lóról beszélni rettentő könnyű, csak épp én se szólok bele abba, hogy egy autó miért nem indul, mivel nem tudnám, miről beszélek. Tégy te is így, mert egyértelműen fingod sincs, milyen érzés tudni, hogy az élet legfőbb funkciójára alkalmatlannak tekintenek a potenciális párjelöltek.

2019. máj. 28. 21:20
 20/27 A kérdező kommentje:
Mármint *másak. Bocsánat, bevettem az altatómat (-> megittam egy sört), nem úgy megy a gondolkozás és a helyesírás, mint alapesetben.
2019. máj. 28. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!