Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek ok-e a sértődésre egy 3H-s tesztre való felkérés (H. I. V. , H. P. V. , Hepatitis)?
Arra gondolok, hogy ha egy pasi arra kérne benneteket, hogy mielőtt bármilyen testi kapcsolat lenne köztetek, menjetek el közösen egy teljes egészségügyi szűrésre (és nem csak kísérőnek, hanem természetesen mind a két felet ugyan úgy megvizsgálnák!!!), mire gondolnátok?
-a, Minek, semmi értelme?
-b, Mégis, minek nézel te engem, valami rossz lánynak?
-c, Végre egy intelligens pasi, aki felelősségteljesen gondolkodik!
Kérlek, indokoljátok is a döntéseteket, meg ha lehet, akkor kort is írjatok! Előre is köszönöm!
C annak ellenére, hogy kevés partnerem volt eddig és gumival védekezünk. Fő a biztonság. Igazából mi nők amúgy is járunk szűrésre rendszeresen, tetszene, ha egy férfi is így gondolkodna.
N 42
C, de tényleg attól függ, hogy hogy tálalják
30/N
Felesleges?????
Szerintem nagyon felelőtlen lehetsz, ha szerinted ez felesleges! Nem csak felelőtlen, de naiv is, ha vakon elhiszed a jövendőbelidnek az előző partnerei számát! Egyébként egy partnertől is el lehet kapni bármit. Lehet a jövendőbelid egy hűséges, monogám ember, de már az ő exéről, meg az exének az exéről semmit sem fogsz megtudni( piramis effektus). Így szerintem legalább a jelenleg még gyógyíthatatlan nemi betegségek szűrésére célszerű elmenni!
Szia kérdező!
A Hepatitis B vizsgálatára gondoltál ugye? Mert tudtommal csak az terjed nemi úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!