Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek ok-e a sértődésre egy 3H-s tesztre való felkérés (H. I. V. , H. P. V. , Hepatitis)?
Arra gondolok, hogy ha egy pasi arra kérne benneteket, hogy mielőtt bármilyen testi kapcsolat lenne köztetek, menjetek el közösen egy teljes egészségügyi szűrésre (és nem csak kísérőnek, hanem természetesen mind a két felet ugyan úgy megvizsgálnák!!!), mire gondolnátok?
-a, Minek, semmi értelme?
-b, Mégis, minek nézel te engem, valami rossz lánynak?
-c, Végre egy intelligens pasi, aki felelősségteljesen gondolkodik!
Kérlek, indokoljátok is a döntéseteket, meg ha lehet, akkor kort is írjatok! Előre is köszönöm!
C
Örülnék, hogy nem nekem kell ezzel elöhozakodni.
B.
Na meg ha már ez eszébe jut, akkor neki biztosan sok partnere volt eddig. Nem foglalkoznék ilyen pasival.
30 evem alatt 2 ferfival volt csak intim kapcsolatom.
Ennek ellenere, volt mar nekem is fertozesem. Igy a tesztet megertem.
DE
nagyon nem mindegy, az uriember ezt hogy adja elo.
Plusz, igazabol velem ugysem fog ovszer nelkul szexelni, ameddig nem nagyon-nagyon komoly a dolog, mivel eü okokbol nem szedhetek antibebi tablettat.
A tobbi vedekezesi mod hatasfokuk miatt pedig csak akkor eselyes nalam, ha mar nem lenne gond egy becsuszott baba.
Szoval, a stilus, idozites stb azert nem.mindegy :)
Ha fölöslegesnek, akkor kérlek, olvasd el #8-ast
(Bár nem szeretem magamat ismételni!)Ha új a partner, akkor a testi kapcsolat előtt szerintem úgy korrekt, ha mind a két fél elmegy a szűrésre, hogy aztán tiszta lappal induljanak egymás előtt. Tök mindegy, hogy egy korábbi szűrés után 1, 10, vagy 100 partner volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!