Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki érzi meg úgy, hogy soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki érzi meg úgy, hogy soha nem lesz párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Felnőttként, nincs kivel elmennem sehova., nincs társasági életem, Sokan vannak így?
2019. máj. 27. 14:44
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
#39 ha hosszú távon nem tudsz megmaradni senki mellett, hiába keresel olyat, aki színt visz az életedbe, ha azt is elmarod. Amit leírtál, az szép és jó, de az életben nem minden happy és az emberek azok emberek. Furán gondolkodsz ennyi idősen.
2019. júl. 3. 17:25
 42/44 anonim válasza:

10 éves kapcsolaton vagyok túl... nem én akartam hogy vége legyen. Most úgy érzem nem találok olyan nőt aki megfelelő számomra. Elég lehangoló...

42F

2019. júl. 13. 15:05
 43/44 anonim ***** válasza:

Így vagyok vele nőkènt, biztosan egyedül fogom leélni az életemet. Néha jó így, van időm fejleszteni magamon, de pàrszor szíven üt a magàny.

Pedig túl kell tennem rajta magam mert ezt az arcot egy anya se tudja szeretni, nemhogy egy màsik ember... és akkor mèg csak a felszínt kapargatjuk.

Mondjuk már nem értem mi ezeknek a kérdéseknek a célja mert nem fog a sopànkodás párkapcsolatba juttatni, csak tovàbb áll a mosatlan a mosogatóban amíg olvassunk meg írjuk a válaszokat.

2019. aug. 1. 01:54
 44/44 anonim ***** válasza:
43-as kizárt hogy ne találj magadhoz illő párt nem hinném hogy annyira csúnya arcod lenne
2019. aug. 2. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!