Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki érzi meg úgy, hogy soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki érzi meg úgy, hogy soha nem lesz párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Felnőttként, nincs kivel elmennem sehova., nincs társasági életem, Sokan vannak így?
2019. máj. 27. 14:44
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
2* te aztán jó öreg vagy már? a nyugdíjas évekre nem készülsz még?
2019. máj. 31. 15:29
 22/44 anonim ***** válasza:
hova járok egyedül mindíg? nagyon jó a kérdés. én általában a budiba.
2019. máj. 31. 15:32
 23/44 anonim ***** válasza:

Az nem jó. Itt objektívan kell szemlélni a dolgokat. A gyűlölet nem old meg semmit sem. Tényszerűen meg kell vizsgálni és leírni az eseményeket, az olyan alantas emberi érzelmeket mint a gyűlölet pedig hagyjuk meg a csürhének.

2019. máj. 31. 18:18
 24/44 anonim ***** válasza:
21%
Ha csóró béta cuckold vagy, sosem lesz. A nők csak a pénzes elit tenyészcsődöröket ismerik el (vagy ha tehetséges NER-lovag vagy).
2019. máj. 31. 20:59
 25/44 anonim ***** válasza:

Nekem sem lesz sajnos soha...

30F

2019. máj. 31. 21:08
 26/44 anonim ***** válasza:
Már megvilágosodtam és lexarom a nőket, nyugodtan elmehet mindegyik a pitsába. :D
2019. jún. 9. 10:44
 27/44 anonim ***** válasza:

Én. 22 éves fiú vagyok, de nem volt még barátnőm.

Sokszor úgy érzem hogy nekem sosem lesz. Pedig nagyon vágyom rá.

2019. jún. 9. 11:23
 28/44 anonim ***** válasza:
Én egy kicsit néha. Mert már 32 vagyok, és ebből gondolom, hogy ha eddig nem történt semmi, akkor ezután sem nagyon fog. Eddig "jóbarát" voltam, most már ahogyan megházasodnak, családot alapítanak az emberek, már a barátságok is kikopnak az életből. Könnyebb nem, csak nehezebb lesz.
2019. jún. 9. 12:34
 29/44 A kérdező kommentje:
Sokan lettünk.
2019. jún. 9. 18:48
 30/44 anonim ***** válasza:

én úgy érzem nekem nem lesz, pedig se a kinézetem se a jellemem se a hátterem nem indokolja ezt...egész egyszerűen szerelmes lettem valakibe és őrá várok.

mivel óceán van köztünk elmondtam neki és azt is ha kell 4 évet is várok, mert számomra ő az igazi, bárki próbálkozott eddig lehetett modell arcú és mindenhogy rendben mégsem kellett, mert az nem ő.

nekem más nem kell, ha végül neki én sem...én azt sem bánom, ha egyedül halok meg.

2019. jún. 9. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!