Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki érzi meg úgy, hogy soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki érzi meg úgy, hogy soha nem lesz párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Felnőttként, nincs kivel elmennem sehova., nincs társasági életem, Sokan vannak így?
2019. máj. 27. 14:44
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
Én. De én nem is szeretnék bizonyos okok miatt.
2019. máj. 27. 14:49
 2/44 anonim ***** válasza:
Velem is hasonló. Bár néha én se szeretnék mert már megszoktam egyedül, aztán eszembe jut, hogy mit csinálok öregkoromban, magányosan. Szóval nem tudom mi lesz. 23/L
2019. máj. 27. 14:55
 3/44 anonim ***** válasza:
Én most úgy érzem. Pedig már volt pár. De egy ideje nincs. 31F
2019. máj. 27. 15:03
 4/44 A kérdező kommentje:
Nehéz elfogadni nekem még eddig.
2019. máj. 27. 15:07
 5/44 anonim ***** válasza:
91%

Én szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz - egészen pontosan mai elvárások szerint annak tekintett nem lesz. Talán lesz valami kapcsolatfélém, de ilyen "közösháztartásos" nem hiszem, kivéve ha naaaaaaagyon sok pénzem lesz és akkor házam, amiben lehetséges a privát tér kialakítása.

Sajnos nagyon nehezen viselek el másokat a közelemben, és gondolom engem sem könnyű, túl sok a rigolyám... Ezt azóta tudom, hogy nem élek "otthon" és sokkal nyugodtabb az életem, tizedannyi az aggódás.

Egy szellemi/lelki társ persze hiányzik, ráadásul naiv hülye vagyok aki még hisz abban, hogy létezik talán az a klasszikus sötétedéskor sétálgatós, bicikliútról csigákat mentős ismerkedés...

Eh.

A szexuális frusztráltság már más tészta, szerencsére annyira nem gyakori, de azért néha elég pokol, különösen a mérhetetlen lángoló harag miatt amikor kb. ilyenné válok: [link]

És rontok is itt egy 5%-ot minimum, ami később visszajön, de akkor "goes psycho" van.

2019. máj. 27. 15:13
 6/44 anonim ***** válasza:
Én. Szintén egy bizonyos ok miatt.
2019. máj. 27. 15:28
 7/44 anonim ***** válasza:
Nekem sem lesz. Nem ütöm meg a szintet.
2019. máj. 27. 15:59
 8/44 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon úgy tűnik, hogy nekem se. A mai divathoz képest úgy 25 kiló plusz van rajtam, ami instant kizáró ok ebben a felszínes világban, emellett nem szeretek közösségbe járni sem. És hát innentől kezdve természetesen selejtnek vagyok kikiáltva.
2019. máj. 27. 16:04
 9/44 anonim ***** válasza:
42%

Uraim! Csak egy dolog biztos. Az, hogy semmi sem biztos!

A mai dinamikus világunk annyira gyorsan változik, hogy azt sem tudjuk mi lesz holnap. Lehet, hogy most úgy tűnik valami, hogy holnap nem így lesz. De elképzelhető, hogy másnap olyan változás következik be a világban ami egy karikacsapásra megváltoztat mindent. Emlékezzünk csak, hogy mi volt Grönlandon. A fejlett germánok meg akarták hódítani az inuitoktól a szigetet. Telepeket hoztak létre, terjeszkedni kezdtek. De egy klímaváltozás következtében megváltozott az éghajlat. Olyan hideg lett, hogy a germánok nem bírták elviselni és kipusztultak. Az inuitok pedig vígan túlélték és évszázadokig éldegéltek földrészükön, és hiába voltak alacsonyabb civilizációs szinten, de ők élték túl.

Hogy jön ez ide? Jelenleg az otthonülő dagadt szőrös pattanásos kockáktól szöknek a lányok, míg a kigyúrt macsóknak szétteszik a lábaikat. De mi történik majd akkor, amikor a világ annyira virtualizálva lesz majd, hogy a kompjúternyomkodó kockák fogják majd képezni a legfelsőbb kasztot? Míg a kigyúrt macsók pedig koldulásra lesznek kárhoztatva? Akkor fordulni fog a játszma. Mert akkor a nők a virsliujjú kockák hangszerén való játszáshoz fognak sorban állni, miközben ők csak mosolyogva ülnek majd a lekólázott fotelükben. Mert a nők mindig a jövőbeli potenciál szerint teszik szét a lábaikat. Akkor meg ha ennyire cyberworld lesz, akkor a számítógép kockák lesznek majd a jövőbeli potenciál...

De ez csak egy mi lenne ha... eszmefuttatás volt...

2019. máj. 27. 16:05
 10/44 anonim ***** válasza:
94%

Aswad, ne vedd a szívedre, de te hülye vagy. Egy jólelkű idióta. Az a fajta, akivel haverkodni hajlandó lenne az ember, mert érződik rajtad, hogy a légynek nem ártanál, de egy futóbolond vagy. Nem egyetlen válaszod alapján szűrtem ezt le, hanem többször válaszoltál már az én kérdéseimre is (a Tinderről nyomtam hisztit egyszer, oda írtál több alkalommal többek közt). És tényleg nem tudom eldönteni, csak olyan kedvesen naiv vagy, vagy trollkodsz, vagy valóban ilyen pozitív, unikornis-rózsaszín felhő borítja-e el az agyadat, de nem reális egyetlen mondatod sem. Mégis melyik alternatív univerzumban gondolod te azt komolyan, hogy a hozzánk hasonló, frusztrált, külsőre értékelhetetlen makákókra fognak rácuppanni a szebbnél szebb csajok csak azért, mert egyre inkább átveszi az életünk fölött az irányítást a technológia? Valószínűleg te is belebolondultál a magányba, mint én, igaz? Csak te az őrület szerethető, jedi oldalán vagy, én meg rosszindulatú és magamba forduló lettem.

De csak hogy lásd, tényleg értékelem a mentalitásodat: felpontoztalak. #8 voltam.

2019. máj. 27. 16:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!