Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki érzi meg úgy, hogy soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki érzi meg úgy, hogy soha nem lesz párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Felnőttként, nincs kivel elmennem sehova., nincs társasági életem, Sokan vannak így?
2019. máj. 27. 14:44
1 2 3 4 5
 31/44 anonim válasza:
24%

Csatlakozom.... Ebben a mai világban elég nehéz normális értékrendű párt találni.

42F

2019. jún. 10. 08:09
 32/44 A kérdező kommentje:
Valóban, világon mindenhol probléma
2019. jún. 11. 14:39
 33/44 A kérdező kommentje:
Magyarországon is főleg
2019. jún. 12. 11:53
 34/44 anonim ***** válasza:
9%
Én nem csak érzem, hanem tudom is, hogy nem lesz. Nekem sajnos csak a szép, csinos, fiatal nők tetszenek, viszont én öreg vagyok, dagadt, és ronda. Ha milliomos lennék, már rég lenne csajom, viszont szegény is vagyok. Szóval kb olyan lehetetlen a dolog, mint hógolyózni a Napban.:)
2019. júl. 2. 12:59
 35/44 anonim ***** válasza:

Kapcsolatom lehet, nem tudom, hogy mi olyan nagy ügy abban, hogy ismerkedj, társaságban legyél.

Viszont inkább egy olyan érzésem van, hogy sosem lesz hosszútávú komoly kapcsolatom, pláne nem életre szóló társ.

2019. júl. 2. 14:47
 36/44 anonim ***** válasza:
Sajnos baráti kör hiánya miatt nem jarok nagyon sokat el és így nem tudok ismerkedni sem, persze próbálok de igy társaság stb nélkül elég nehéz. 20/F
2019. júl. 2. 15:59
 37/44 anonim ***** válasza:
Nekem se lesz soha valószínűleg ma nem könnyű normális kapcsolatot kialakítani ahol az egyik fél megbecsüli a másikat 22/F
2019. júl. 2. 16:56
 38/44 anonim ***** válasza:
30-as ha esetleg nem jönnétek össze 4 év múlva se akkor azon túl kell lépned és ne küldj el olyat magadtól aki nálad próbálkozik és neked is szimpatikus
2019. júl. 2. 17:06
 39/44 anonim ***** válasza:
48%

Én nem túl régen szakítottam a barátnőmmel három év után. Szerettem őt, becsületes, hűséges, okos, tündéri, szuperszexi, formás nő, imádott engem, de mégis úgy éreztem, mennem kell. Nem ő volt az első, akit így hagytam ott. Sokadszor is felszedtem a sátorfámat, és egy szomorú beszélgetés után elköszöntünk egymástól. Bár voltak súrlódások az életcéljaink és a természetünk különbözősége miatt, azt hiszem, a menekülésem fő oka, hogy nem tudok megmaradni senki mellett hosszú távon.

Nem mondanám, hogy nehezen találok társat, a magasságom és az alkatom alapján nagyjából megfelelek a nők férfi-ideáljának, mégis sokkal többet voltam egyedül, mint kapcsolatban. Régebben évekig tartottam fent "barátság extrákkal" viszonyt pár nővel, azt hittem, ez tartható, de lassan ezek is elkezdtek átmenni kisajátítós, számon kérős, féltékenységi játszmákba, azaz előkerültek a normális párkapcsolatok betegségei, így leléptem mindegyik hasonlóból. Ők azzal támadtak rám, hogy kórosan képtelen vagyok az elköteleződésre. Talán igazuk van. De én úgy gondolom, nem vagyok képtelen, csak még egyikük sem volt olyan, aki mellett el tudtam volna képzelni az életemet.

Olyan nőt kerestem, aki nem kitakarja előlem a világ sokszínű szépségét, hanem újabb színt visz bele. Olyat, aki érti, miért szép néha a közösen átélt csend, miért jó együtt nézni éjjel a csillagokat, vagy céltalanul bolyongani a természetben, városban, belecsöppenni spontán helyzetekbe, megismerni idegenek emberket, sodródni az eseményekkel... Szóval olyat, aki éli az életet, meglátja minden rosszban a jót, nem ismeri az unatkozás fogalmát, akkor sem, ha épp nem szórakoztatják.

Miután ilyet sosem találtam, arra jutottam, hogy egy párkapcsolat leginkább fájdalmas kompromisszum, és túl sok mindent kell feladni ahhoz képest, amennyi nyűg van vele. Azt hiszem, bejön egy nőismerősöm jóslata, miszerint végül "terített asztal mellett halok éhen", azaz egyedül öregszem meg. Kérdés, ez olyan nagy veszteség-e.

39 F

2019. júl. 2. 18:02
 40/44 A kérdező kommentje:
Sokan lettunk.
2019. júl. 3. 08:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!