Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki érzi meg úgy, hogy soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki érzi meg úgy, hogy soha nem lesz párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Felnőttként, nincs kivel elmennem sehova., nincs társasági életem, Sokan vannak így?
2019. máj. 27. 14:44
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Rossz ezt tapasztalni, hogy ennyien vagyunk, akik így gondoljuk..
2019. máj. 27. 16:47
 12/44 anonim ***** válasza:
Jelen. Számomra nem feltétlen az elmenetel valahova is lenne a fontos, hanem az, hogy valaki lenne mellettem, akivel lehetne beszélgetni, együtt tevékenykedni bármit is, és egy kicsit az érintés is fontos lenne.
2019. máj. 27. 17:41
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Itt is egy. Nem érzem magam reménytelennek, több barátnőm volt, 1 házasság, meg van 1-2 barátom. Az ismerkedés viszont nagyon elfáraszt, az hogy újra meg újra ugyanazt a lemezt rakjuk fel valakivel, aztán semmi nem lesz belőle.
2019. máj. 27. 18:24
 14/44 anonim ***** válasza:
nekem se lesz, túl furcsa vagyok.. de felnőttként megtanultam elvinni magam helyekre egyedül és így sokkal kalandosabb az élet
2019. máj. 27. 18:58
 15/44 A kérdező kommentje:
Hova jártok egyedül el aki eljar?
2019. máj. 27. 19:02
 16/44 anonim ***** válasza:
Túra és pökerterem...
2019. máj. 27. 19:10
 17/44 anonim ***** válasza:
hát múltkor például voltam a honvédelmi napon :D repülőnapokra, ingyenes koncertre ha van valami ami érdekel vagy egyéb "családi nap" címszó alatt szereplő eseményre
2019. máj. 27. 20:03
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

:DDD

Ez jó.

De amúgy azt csak tisztázásképp megjegyzem, hogy én nem vagyok külsőre értékelhetetlen. Az átlagtól jobban nézek ki. Ráadásul sportos testem van, szálkás izomzatú, ami a nőknek bejön. És én egyáltalán nem vagyok kocka, sajnos a legkevésbé sem értem az kompjúterekhez. Tehát amiket leírtam, azokkal én nem járnák jól...

De, hogy miért vagyok akkor mégis sikertelen, arra még a mai napig sem jöttem rá, pedig ádázul kutattom az okokat.

A többeknek meg azt mondom, hogy én is mindig az a magányos farkas típus voltam. Az ami még jó szokott lenni, hogy egyszerűen csavarogni megyek. lyan helyre utazok pl Budapesten, ahol még sosem jártam és ott sétálgatok és várostnézegetek. Vagy bemegyek egy szórakozóhelyre, és hiába megyek mindig egyedül másodpercek alatt össze szoktam haverkodni vadidegenekkel. A múltkor is az instantban miközben sort kellerr várni kint, éppenhogy beálltam a sorba, alig pár másodpercre rá összehaverkodtam egy beekizett francia orvossal...

2019. máj. 27. 20:13
 19/44 A kérdező kommentje:
Utolsó az igen neked hamar megy.. :)
2019. máj. 28. 10:26
 20/44 anonim ***** válasza:

Jelen. Kezdem megszokni egyébként a totális egyedüllétet, közben szép lassan nőgyűlölővé válok.

26/F

2019. máj. 31. 13:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!