Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki érzi meg úgy, hogy soha nem lesz párkapcsolata?
:DDD
Ez jó.
De amúgy azt csak tisztázásképp megjegyzem, hogy én nem vagyok külsőre értékelhetetlen. Az átlagtól jobban nézek ki. Ráadásul sportos testem van, szálkás izomzatú, ami a nőknek bejön. És én egyáltalán nem vagyok kocka, sajnos a legkevésbé sem értem az kompjúterekhez. Tehát amiket leírtam, azokkal én nem járnák jól...
De, hogy miért vagyok akkor mégis sikertelen, arra még a mai napig sem jöttem rá, pedig ádázul kutattom az okokat.
A többeknek meg azt mondom, hogy én is mindig az a magányos farkas típus voltam. Az ami még jó szokott lenni, hogy egyszerűen csavarogni megyek. lyan helyre utazok pl Budapesten, ahol még sosem jártam és ott sétálgatok és várostnézegetek. Vagy bemegyek egy szórakozóhelyre, és hiába megyek mindig egyedül másodpercek alatt össze szoktam haverkodni vadidegenekkel. A múltkor is az instantban miközben sort kellerr várni kint, éppenhogy beálltam a sorba, alig pár másodpercre rá összehaverkodtam egy beekizett francia orvossal...
Jelen. Kezdem megszokni egyébként a totális egyedüllétet, közben szép lassan nőgyűlölővé válok.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!